Čauko chcem sa spýtať malí sme sex s partnerkou a zosunul sa mi kondom a nesme si istý ze ci som ho neotocil na.tu stranu kde bol ejakuat a zasunul som ptm naspäť môže otehotnieť ?
Sex
Dufam ze nebude a bude dobré
Ďakujem veľmi pekne si zlatá
čo sa týka príznakov určite ti google poradí :-). ale tak či tak ti neodporúčam príliš sa v tých príznakov pitvať - môže vás to zbytočne ešte viac vystresovať kedže napr. mnohé príznaky tehotenstva sa zhodujú s pocitmi ženy pred tým ako má dostať menštruáciu, atď. žiadny príznak ti spoľahlivo neurčí, či je/nie je žena tehotná. niektoré ženy nemajú napr. na začiatku tehotenstva príznaky žiadne.
jediný ako-tak spoľahlivý príznak je vynechanie menštruácie. a ani to nemusí značiť, že je tehotná. zvlášť ak bude v strese môže to meškať aj zo stresu.
takže kľud, pokoj.. verím, že tehotná nebude (šanca je malá). držím palce...
To ze sme.mladý a určite dieťa nechceme len sa bojíme... urobil som chybu no ze som zasunul ptm naspäť neviete mi popísať bližšie informácie alebo príznaky ktora sa deju keby ze je tehotná
to, že zvracala na druhý deň a bolelo ju podbruško vôbec neriešte :-) na druhý deň po oplodnení ešte ani telo samé pomaly nevie, že je tehotné a žiadny príznak sa spozorovať nedá.
no nič no, zostáva vám len čakať, či prídu partnerke "ženské dni".
Ano viem ale bol to posledný kondom len to ze ptm,vracala na druhý den a bolelo ju.v podprusku prešlo uz 2 týždne od kedy sa nam to stalo a bojime sa dosť
tak či tak nerozumiem čo je to za nápad dávať naspäť kondóm, ktorý už raz bol zosunutý. veď to nie je také drahé aby sa pre istotu nemohol použiť druhý ;-) ... a otehotnieť čisto teoreticky môže. otehotnieť sa dá aj z predejakulátu, nie len z ejakulátu. malá šanca, ale je.
Presné ale ja som sa donho este neurobil
To akože dobre tomu rozumiem, že kondóm sa zosunul, zobral si TEN ISTÝ kondóm, nasadil ho naspäť a nie si si istý či správnou stranou?