Dievčatá, ako dlho vám trvalo kým ste si toho svojho získali a potom ste začali spolu chodiť? Zaujíma ma ten čas od začiatku ,,dobiedzania,, až po slávne ,,áno,, na chodenie, od chlapca?
,,dobiedzanie,,
....dobiedzat by mali muzi nie baby tiez som toho nazoru....
A to znamena ak nejaky muz dobiedza-zlosti najaku babu tak sa ju snazi zaujat svojim konanim a ona zaujima jeho...
... ak ju ignoruje, nevsima si ju a nevenuje jej ziadnu svoju pozornost dobiedzanim tak mu je ukradnuta a nezaujima ho. Spravne chapem?
Filip a to nemaju robit chlapci-muzi babam?
A to co si popisal skor suvisi so sikanou nie...zjast desiatu a poriadne zgulovat....
Ja si dobiedzanie predstavujem tak klasicky. Napríklad je zima, tak chlapca poriadne zgulujes, ked je Velka noc, tak ho poriadne pooblevias, cez prestavku hodis do neho mokru spongiu, schovas mu pravitko, zjes mu desiatu atd.
konkretizujte prosim co znamena slovo
"dobiedzat"?
Co si pod tym predstavit?
To kde najdem take baby co tak dobiedzaju do chlapcov ? :)
Ja som asi staromódna, ale podľa mňa by mal "dobiedzať" muž. Tým nevravím, že sa zo ženy má stať nedostupná "horenos-ka", ale naháňať/uháňať muža mi je tiež proti srsti.
A čo sa týka konkrétne mňa (kedže si sa pýtala na konkrétne prípady) u nás to trvalo pár rokov ;-) ale to bolo z toho dôvodu, že u nás sa láska vyvinula z dlhoročného kamarátstva - a to je z mojich skúseností aj také hm.. najlepšie.