Poprosím, má niekto takúto skúsenosť ? Neviem či si to len nahováram ale príde mi celkom magické takéto spojenie ... nehovorím, že by som s takýmto človekom chcela mať vzťah , lebo o škorpiónoch sa kadečo hovorí ale niečo ma k tomu človeku maximálne priťahuje.....
chlap škorpión + žena vodnár
Skorpion a vodnar velmi nejdu k sebe podla astrologickych pouciek. K skorpionovi by sa hodil skorpion, ryba a rak. Pripadne ale este s bykom, s pannou a s kozorozcom by to skorpion nemusel mat zle. Ale ostatnym znameniam nech sa vyhne, lebo to s nimi asi nepojde. K vodnarovi by sa hodil vodnar, vahy a blizenci. Pripadne este s levom, so strelcom a s baranom by to vodnar nemusel mat zle. Ale ostatnym znameniam nech sa vyhne, lebo to s nimi asi nepojde.
Ono popravde poznám toho človeka si myslím celkom dobre, kedysi sme aj niečo riešili spolu ale dlhú trvácnosť to nemalo , nakoľko vodnár je celkom úprimne znamenie a povedala som mu veci tak, ako ich vidím ja ... hold, mám dojem , že som mu vtedy naštrbila dosť ego...rok sme spolu nekomunikovali , nič ...teraz ako keby nás život zase dal , tak nejak dokopy.. často sa stretávame v jednom podniku a vždy keď som tam, tak cítim ako keby stále jeho pohľad na sebe ...neviem škorpióni sú kadejakí, hlavne záhadní a to ma fascinuje :) zaláskovaná nie som, takže si nič nenahováram podľa mňa ale ak by človek človeku bol ľahostajný , tak na neho stále nepozerá či ? ale tak uprene, sama to neviem vysvetliť ale tak ako sa tento škorpion na mňa pozerá, tak sa asi ešte nik nepozeral :D
pomocnica, vedela by si mi dať na teba nejaký osobnejší kontakt ? :)
podla znamení to uplne nevieš. musíš to skusiť,alebo ho najprv poznať.hovorí sa-škorpion- dominantný ide za svojím ciešom, silný-druhý sa musí podriadiť.ale nemusí to tak byť.alebo si musia dohodnuť pravidla., extrovert.
vodnár- citlivý, hlbavý-introvert.
ono to tak nemusí byť.múže to byť uplne ináč.
priťahovanie je jedna vec, a konečný život prisposobenia je iná.
ktorý si ty?jedine sa navzajom poznat-
Dobry den,
robte ako citite. v cerstvej zamilovanosti vidi clovek spojenie vsade.
Hlavne osobne si myslim ze neni podstatne znamenie ale ako si sadnete ako ludia.
prajem vsetko dobre.
No my škorpióni sme zložití, ale maximálne užasní. :D :*
Ja mám rodičov vodnárov a od mala boli nejaké tie rozkoly, ale to preto, lebo sme odlišné povahy, ale veľmi ich ľúbim takže. Pluus môj priateľ je vodnár, čo by som nikdy nečakala...A rozumieme si skvelo.
Muži škiorpióni sú veeľmi zložité stvorenia, lebo veľa poznám, ale ak natrafíš na dobrý kus, správni chlapi sú to, chcú síce občas príliš veľa žien priťahovať, ale tým si iba honia ego...keď nájdu tú čo vždy hľadali vo svojom srdci, je pre nich jediná. Prečítaj si niečo v charakteristike znamenie, ale HLAVNE. Neriaď sa znamením. To, aký je človek, za to môžu jeho rodičia, výchova. Na mňa síce veľmi sedí charakteristika ženy škorpiónky, ale nie vždy to platí. ;-)
Ak cítiš, že medzi vami niečo je a dalo by sa nejako a vidíš to obojstranne, prípadne by tu bol nejaký pokus, za skúšku nič nedáš. Spoznať nových ľudí nie je hriech.
Veľa šťastia. ;-)