Zahraničie ? je tu niekto?

naivkasprosta

Ja som isla pred 5 rokmi... nehcala som sa odrbat s ubytkom. Ale to aj bolo naposledy!!! V zahranici som stastna, odkedy si riesim veci na vlastnu päst, chodim po podnajmoch sama a prace si hladam sama a ziadne take, ze doverovat ludom. Paradoxne agenturam doverujem, tie ma este nesklamali nikdy (s vynimkou opatrovatelskych - tie su najhorsie), ale uz nikdy viac ziadne take, ze kamaratka mi zazvoni pri dverach a na vela, na vela ma presvedci, nech s nou a s jej frajerom idem do podnajmu!!! A zahodit kvoli tomu uz pripravenu a podpisanu zmluvu s hotelom na plny uväzok, plus ubytko, stravu zadara. Iba preto, lebo ma mrcha oklamala, ze jej frajer sa na mna tesi, chce ma spoznat a neprezije to snad, ked s nimi byvat nepojdem. Nazenie ma do podnajmu s jej frajerom...... a do hotela, ktory da ubytko a stravu zdarma, odide ona. A ja sama s cudzim chlapom pol roka v podnajme sama. Podradna praca za rakuske minimim, drahy podnajom, bez sance nieco usetrit. Stratila som nielen peniaze, ale aj povest. A ze som este stale panna, to uz okrem gynekologa nikto na svete ani neuveri. Aby sa take nieco este niekedy v buducnosti zopakovalo? Dakujem neprosim... Od toho radsej do roka a do dna zdochnut na rakovinu.

snailovnik

sak chod aj cez agenturu. aspon ja by som siel. na zaciatok super si myslim. pokial nemas nikoho, a pojdes sama... ja som odsiel pred 5timi rokmi. na vlastnu past, s tym ze vsetko si najdem a zariadim sam. aj sa tak sice stalo, ale pekne som sa nechal odrbat (z ubytkom) . stale som v tej krajine ani neplanujem odist. ale pokial by som to mal robit cele znova asi by som siel cez nejaku agenturu - hlavne si over a pogoogli nech zistit ake maju reviews a co o nich ludia hovoria. vela stastia

ped

Aliss a do životopisu treba uviesť aj predpokladanú dĺžku života? Podľa môjho lekára, nuž, neviem, či si už nemyslí, že som otrčil brká, bez jeho pomoci:-)

Aliss

Poslala som asi 20 životopisov priamo do firiem :) Z niekolkych sa ozvali a zacala som makat. Ale cast som aj osobne zaniesla, ak to boli firmy blizko mojho bydliska