pouzivali ste niekto pityol na akne na chrbte? pomohlo vam to??? prosim pisteee
PITYOL a akné na chrbte !
Aoy....cem sa spýtat ako dlho môžem pityol používat...bo ja ho berem už takmer mesiac...nemôže mi to nejako uškodit ???
pytiol obsahuje ichtamol, zluceninu s vysokym obsahom siry.ako pomocny prostriedok sa moze pouzivat pri hnisavom akne,kedze vytahuje hnis na povrch.nevyhody-mastny/obzvlast pre aknoznu plet/ a spini pradlo!!zajdi za koznou doktorkou nech ti predpise nieco ine napr.skinoren, differine antibiotika....podla stavu chrbta.ako samotnu liecbu by som neodporucovala kedze sa nema aplikovat /pytiol/na velke plochy..
pi precistujuce caje,vela vody k mineralku tak len jemne perlivu alebo neperlivu lebo mineraly zanasaju a vela ovocia a zeleniny ...
13, a poradis nam ako tu ocistu vykonat?bo mne uz ziadna kozmetika nezabera..
Loena,
vyskúšaj najprv dôkladnú vnutornú očistu, nezačínaj zvrchu!!!, i keď to potrebuje starostlivosť, chápem. Obal je odrazom vnutra a neodporúčam hneď ATB, lebo privodíš si ďalšie nežiaduce účinky. Záleží aj od veku, ono sa to vyčísti, len sa venuj tomu, nezanedbaj. Držím palce 13
ja som pouzivala na celo, trochu skludnil, ale nezmizlo to uplne, chod za koznou, ja mam Skinoren