vypadavanie rias

prihama

ahoj:) no..tak..teraz sa nemalujem velmi takze dufam ze sa to zlepsilo..asi mam take obdobia ze to pada viac...:))..a inak snazim sa jest take veci ako napisal pista..ze kde sa aky vitamin nachadza a tak..aby som tomu predisla nabuduce..z:)

tima

ahoj, tak co uz trochu lepsie. ja som mala ten isty problem, ale trochu sa to upravilo ani neviem ako. ibaze si nedavam spiralu uz skoro 2 roky. inac mihalnice rastu? lebo mne sa to velmi nezda. preco nemam potom take ake som mala predtym?

prihama

juj pišťik...:)..dakujem ..za pomoc:)..a ja viem ze nikomu nic neprikazujes..;)..skusim nieco vymysliet teda.....inak..za den mi zase vypadlo zopar rias..tak..sa tesim teda:D..som zvedava ako budem vyzerat o mesiac..ked to takto pojde dalej:/..tak..papa..z:)

pišta

Treščia pečeň je dobrým zdrojom e-čka, ale keďže ide o pečeň, aj keď rybiu, konzumovať pomenej!
Hlieny tvorí telo, ak sa mu niečo v metabolizme „nepáči“.
- potrava obsahuje priamo určitú formu hlienu (ako napr. kazeín alebo lepok v bielej múke)
- hlien sa vytvorí ako prostriedok pre fixáciu a neskoršie vylúčenie nežiadúcich látok nádcha + vírusy, kašeľ fajčiara+splodiny fajčenia, zle metabolizovaná potrava – mlieko, biela múka, biely cukor + výrobky z nich, spálene, znehodnotené tuky...)
- problém hlienov je v tom, že sa postupne usadzujú kade-tade a upchávajú napr. krvné vlásočnice – problémy s pokožkou ale ja lymfou a potom aj s imunitným systémom , v tenkom čreve vytvárajú „film“ zabraňujúci dobrému vstrebávanie. je toho viacej, ako sa nám páči
Nikomu nič neprikazujem, len píšem svoje názory. Nuž, s mliekom je viacej trápenia ako radosti . To sú moje osobné skúsenosti ale kto to skúsil, tak mi môže dať za pravdu (však, Igriska : ) Ale urob si na veci svoj názor.
V tom zhone som zabudol na vitamíny skupiny B, výborne pre podporu pokožky a jej blízkeho okolia. B-čko je v zmienenej pečeni ale aj v pivovarských kvasniciach, ovsených vločkách...
...a tvoja prírodná „riasenka“ sa ti rozrastá... : ))

zase ja:)

ahoj pišťiiik:))

dakujem za rady:))..a chcem sa este opytat...ked chcem ziskat ten vitamin E..z rybieho tuku..ked zjem treščiu pečeň..to je tiez dobry zdroj..ze?..a este...mohol by si mi vysvetlit tu minimalnu hlienotvornu stravu?..ak mas cas..dakujem..z:)

pišta

Ahoj, prihama :).
- daj si urobiť hormonálne, kožné a očné vyšetrenia
- treba podporiť, všeobecne, podkožné vrstvy pokožky – zamšu
- na to je dobré vit. A, vit. E, vit. C, zinok, síra a meď + KVLAITNÝ tuk, + za studena lisovaný
- vlasy aj chĺpky potrebujú KVALITNÉ BIELKOVINY (majú veľa keratínu) – orechy, avokádo, sója, tofu, fazuľa, ryby...
- vit A:(paradajka, mrkva, marhule), E: orechy, rybí tuk (kapsule), Zinok, meď: celozrnné obiloviny, síra: brokolica...
- je to len krátka ukážka (je toho viac), akú silu má príroda
- osobne poznám multivitamín LifePak a džús G3, ktorý obsahuje veľa karotenoidov, ktoré sú silné antioxidanty
- cena spolu tohto je cca 2 220 / mesiac Sk, ale nič kvalitnejšie nepoznám. Treba to používať cca aspoň 2-3 mesiace, ale ako prídavok dobrej stravy (nie naopak)
- priemeraný pohyb umožní toi vyplaviť látky, ktoré v tvojom tele sú „naviac“ (máme ich každý viac- či menej) a absorobať to, čo je treba.
- Na určitý čas, aspoň!, žiaden make up na oči!!. (len tak mimochodom, každé ženské oči sú krásne od prírody : )
- Uprav stravu, aby bolo minimálne hlienotovorná a so žiadnymi spálenými tukmi

Inak prečítaj si (okrem iného) :
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Výsledky neprídu za deň, ale prídu :)))