Prosim vas, to akoze fakt? Robite si srandu?

Príspevok v téme: Prosim vas, to akoze fakt? Robite si srandu?
Alenie

Caute. Moja sestra mi k 22 kupila naramok z ruzeninu a krystalu v tvare srdca.
Ze je to na privolanie lasky a ze to mam nosit. Milujem jedneho chalana ale on ma dievca, no sympatie medzi nami su.
Funguje twn ruzenin? Ja si myslim,ze je to podvod. Za kazdy nazod dakujem. Sestra chce aby som to nosila..... Podla mna je to blbost,ale to som uz napisala. Vdama za kazdy nazor

ModraObloha

Proste si to daj pokiaľ to nemé pol kila a nezavadzá to tak si to daj a nič nestratíš.. môžeš len získať sebadôveru ak tomu viac menej veríš, povedome či vedome.. takže skús a nerieš.. ak je to ten pravý s ktorým máš byť, tak s ním budeš.. ak nie tak máš lekciu do života, skúsenosť, a môžeš sa posunúť dopredu a myslieť na niečo iné..

Lalilali 38

ono posobí to že na to myslíš a niečo chceš. to je jedno čo maš v ruke.
Pokial je zadaný tak si najdi iného, nekaz im to- nie je fer.
Potom to nie je kvazi čisté. A pokial si veriaca s tým ružľncom je to neprípustné,hriech vstupovať medzi dvoch, može sa to otočiť proti tebe.(.

Aldyska

Poviem ti takto. Určite ti ten náramok neublíži. Je to minerál, polodrahokam. V ezoterike sa každému polodrahokamu zvyknú prisudzovat určite vlastnosti. Ale ak tomu neveríš, alebo sa s ním necítia dobre, tak ho vráť sestre s tým, že tento kameň nie je pre teba. Ruženín nepôsobí spôsobom "čáry-máry", najmä ak tomu vôbec neveríš. Snažím sa ti dať na tvoju otázku reálnu odpoveď, nebudem tu znevažovať nič, čo ľudia znevažujú, lebo je to každého vec. Ruženín sám o sebe ale neublíži, možno dokáže pomôcť pritiahnuť ľudí k sebe, možno skôr tým, že sama pod jeho vplyvom zmenia trochu správanie a zmýšľanie, ale keď to je to proti srsti, tak skôr k tomuto nedôjde. S dotyčným sa porozprávaj, či k tebe niečo cíti alebo prečo sa k tebe správa tak, že ty to vyhodnocuješ ako záujem. Ak chce ostať so svojou priateľkou, tak kašli na to a maj oči otvorené, možno nájdeš niekoho vhodnejšieho a single.

Lentak11

Jasné že ti žiaden náramok nepomôže,.ver sebe a nie takým poveram.Takyto obor skamenami spadá do alternativnych oblasti,a pretože alternatívne veci vyzerajú neškodné sú veľmi zle!.Ale niejaký najivny človek tomu začne veriť tak možná to zafunguje

ped

Ja si nemyslím, že čistou vierou v silu kameňa dokážeš reálne zmeniť veci alebo ich nejako ovplyvniť. Tie kamienky sú síce pekné, ale nič z toho. Napr. peridot je zelenej farby a vraj upokojuje, to áno, lebo zelená farba má upokojujúci vplyv na psychiku a v takom polodrahokame je táto farba krajšia a sýtejšia ako trebárs keď sa pozrieš len na zelenú trávu.

Zbytocnooost

1. Nemiluj zadaneho, nebude tretia osoba v ich vztahu. Nie je jedinou hviezdou na oblohe
2. Sestre by si mala prejavit vdaku za to ze ti kupila naramok. Urcite musi vyzerat pekne
2. Ziadny naramok ani nic neumozni, aby sa do teba niekto zamiloval. Je to len čistá povera

Filip TT

Možno tomu kamarátovi napísali na FB, že podľa kariet dievča, ktoré príde zajtra s ruženínovým srdiečkom, tak to je pre neho tá pravá.

Alenie

Lenže sestra aj moja kamoška tomu veľmi veria. Vysolili za to kopec peňazí,za čo som im poďakovala, ale že je to hlúposť...

fantomka

Tak moze to fungovat ked budes verit, ze to funguje ale osobne si myslim, ze ti iba sestra chcela dodat trosku sebavedomia a nadeje a trosku ta potesit :)