Ahojte!
Ja už neviem či ja som normálna alebo on alebo o čo tu vlastne ide.
Začnem asi takto, mali sme s bývalým dosť veľkú krízu ešte v minulom roku. Po určitej dobe nechodenia sa rozhodol, že si prenajme byt. Ja som bola celkom rada, pretože sa konečne osamostatní a tak. Po dlhom prehovarani a pár pokusoch sme sa k sebe vrátili naspäť (teda ja k nemu). Prišiel s plačom, s prosikanim ako sa zmenil a podobne. Lenže minuly týždeň pochopil, že ja sa zmeniť nemienim - nevychádzam s jeho rodičmi, tolerujem ich len na 1500km vzdialenosť, nedokážem s nimi normálne vychádzať. (Bývala som tam 2-3 mesiace cez leto kvôli brigáde a nejakej praxi a celu dobu mi robili napriek - kontrolovali ma, kedy prídem, kedy odchádzam, s kým idem, kde idem, kde všade som bola, koľko kilometrov som najazdila, čo robím vkuse, brali mi jeho rodičia auto s jeho povolením, keď som mala vyvesené prádlo vonku a začalo pršať nechali mi ho tam, starali sa do mojich súkromných rodinných veci a podobne - v skratke: stačilo mi. Jeho obhajoba znela: majú ta radi, tak sa starajú. Ale pre mna boli jak vegeta. A ja som na take niečo nebola zvyknutá). Spat k téme: tak sme sa vrátili naspäť, ja som si tam pobrala - do toho bytu nejaké veci, nejako sme to zariadili a tak a keďže som odmietla ist na oslavu jeho otca, tak mu preplo v hlave a začal s tým, že on sa ide vrátiť naspäť k svojim rodičom. Že sú to vyhodené peniaze a podobne presnejšie 4800€ ročne. Povedal že doma zaplatí iba 50€ (jasneeee) a bude šetriť, že si to tam prerobí. Moja otázka: načo ide prerábať NIE JEHO dom ? A načo sa ide stahovat naspäť keď od budúceho mesiaca začnem pracovať ? A tých 400€ mesačne si rozdelíme na polovice + ostatne vydavky?? Vysvetlite mi to? To len ja som spadla z Marsu alebo to neviem inak nazvať, keďže sa mi na tom nič logické nezdá? Ešte mi bolo povedané, keď ho lubim tak pojdem s nim. Ako v žiadnom prípade: mala som v tom meste už aj vybavenú prácu, všetko, poznám tam veľa ľudí a hlavne v okoli. Mne je z neho do placu.
Naspäť ku mamičke
No dievca, bud len rada. Dalsi maznak. Kto chce psa bit, palicu si najde! To uz je co za dovod, ze ty nejdes na oslavu, tak on rusi byt? A hned vyratava o kolko to bude doma lacnejsie? WTF? :D Kriste kam ta mlada generacia chlapov speje? Namiesto toho aby dvihli lenive rite a sli za zarobkom ako pravi chlapi tak doma budu prerabat a mamicke u prdele sediet :D A som zvedava kto vyplati surodencov? Ozaj bud rada, ze to takto dopadlo uz teraz, radsej z kratsej cesty! A ze sa vobec nehanbi ta tam tahat? Keby bol nasraty na urazku rodiny, ani ty take nieco neponukne, tu ide o jasnu kalkulaciu z jeho strany, aby co najviac usanoval, ale sproste povedane na tebe.
Ako sa zvykne hovoriť, s partnerom si berieme aj jeho rodičov a celú jeho rodinu, ale ty nie si ochotná ísť ani na oslavu jeho otca, potencionálneho svokra, tak čo očakávaš od svojho frajera? Týmto si urazila jeho a aj jeho rodinu, tak ti tresol dverami a podľa mňa správne urobil.
Preco by on nemohol robit, co sa rozhodol, ze urobi? Je to normalne a vela ludi to tak robi. Jeho rozhodnutie, on vie, ze to je to, po com tuzi, tak je spravne, aby to urobil. Zaroven teba nepovazuje za dovod, aby to nerobil. Urcite vie, preco. A ty si preco s niekym, s kym nemas podobnu predstavu o zivote a o buducnosti? Ved to je jasny signal, ze si s nespravnym clovekom. Vy dvaja ste zreli na rozchod, vy nechcete jeden druheho, obaja chcete nieco/niekoho uuuuuplne ineho, ako teraz mate. Ani jeden z vas sa nemyli v tom, ako chce zit. Obaja mate normalnu predstavu o zivote a citite, ze si ju chcete zrealizovat. Citite to uplne spravne a vase tuzby a predstavy su uplne v poriadku. Obidvoch. Len si ich, prosim vas, zrealizujte obaja s niekym inym.