Správam sa detinsky ?

Príspevok v téme: Správam sa detinsky ?
polsiedmej

Už dlhšie si píšem s jednou babou a proste v poslednej dobe sa mi zdala nejaká divná.Neodpisovala a tak.Tak som jej napísal,že či je všetko v pohode.Ona na to že: Hej len mala som toho veľa a to je moja vec či odpisujem a ja proste,že prepáč nevedel som to a proste som sa bál že už ma nemáš rada a ona hneď vybehla na mňa či som v pohode že sa strašne detinsky správam a tak

Čo si o tom myslíte ?

sedempet

správaš sa normálne, je normálne že ťa zaujíma či je v poriadku keď píše a zrazu prestane, to je normálny záujem niekoho s kým sa poznáš.
Vyser sa na ňu, ona je nezrelá, radšej si začni písať so mnou.
Koľkoo máš rokov?
Ak smiem vedieť :)

Siss32

presne takto reagujú baby ktoré sa chcú zbaviť chalana ... aj keď je to hnusné radím ti sa nejakým spôsobom zmieriť s tým že na teba skôr či neskôr zabudne pretože nemá záujem

DoktorExitus

A ty si chlap alebo nejaký cukriček? To čakaš kedy ti napiše a čakaš, že ti ona odpiše? Sa spamataj si chlap tak sa tak spravaj a nie ako ufňukana baba a už jej ani písať ďalej nemusíš lebo ťa pošle do kelu teda ona ťa už poslala len ti to ešte nepovedala ale dala ti najavo a čaka že to aj pochopíš.

Jana Lukacova

polsiedmej:

z toho, čo píšete detinsky sa zachovala najmä dotyčná baba. Na druhej strane to vyzerá tak, že záujem z Vašej strany je intenzívnejší, ako z jej strany a teda je tu nepomer...