Ahojte, som tretiacka na OA a uz pomaly premyslam kam dalej na vysku, chcela by som ist na EUBA- fakulta Verejnej spravy a regionalneho rozvoja. Moja otazka preto je, ci sa ta matematika da zvladnut, hoci som na mizernej urovni, taktiez sa chcem spytat, je to podobny odbor ako FBI?
euba
Presne, Omen to tu napísal výstižne a správne, s takou inteligenciou s IQ pod 50 niekedy aj ťažko na pole ísť zemiaky okopávať, nie to ešte nejaké Vysoké školy si ísť dorábať. Veď koľkí už dopadli ako dopadli, každý rok v 1. ročníku na VŠ, to je úplne jedno akej ide minimálne 50% v zimnom semestri prvákov odtiaľ preč, lebo jednoducho to matiku nevedia absolútne a to majú kľudne aj gymnázia s vyznamenaním. Veď som už tuším niekde v médiách počula, ako sa vyjadrovali profesori, s rečami typu ako "na čo sa tu potom hlásia, keď hneď odtiaľ odchádzajú". To je dnes už proste taká vec podobná ako zháňať si partnera, ktorý by bol pre teba na 100% ideálny, a to tiež vydrží vieme ako dlho, koľko už bolo prípadov s rozvodmi a pod. Takže to je asi tak, že buď vypadneš hneď alebo až neskôr alebo možno spravíš školu, ktorá Ti bude časom úplne na nič, alebo proste sama na to o pár rokov prídeš, to len teraz máš taký úsudok, že asi tam by si chcela ísť. To je proste tak ako celý život, že ešte nevieš, čo všetko sa môže stať a ako naozaj to asi celé dopadne, takže s tou VŠ to ber skôr tak s rozumom, nie len tak hocičo od ruky . . .
Dievčica, jedno je len koleso na tragáči! Ako som ti už napísala, "mizerná matika", mizerná slovenčina, aj chovanie! Ty nie si schopná ani poriadne uviesť priezvisko a chceš študovať na VŠ??? Na EUBA zabudni, tam nespravíš ani prijímacie pohovory!!!
Omam myslim ze to je uplne jedno, kazdy co rozumie vie, ze vravim o fakulte, nie o americkom FBI :D nechapem co to do toho pleties
Prosim, ked nemas co povedat k tomu odboru, nepis
Eubaeuba, ak už používaš skratky, tak ich používaj SPRÁVNE! Mimochodom použila si túto skratku : FBI, čo znamená Federal Bureau of Investigation (Federálny úrad pre vyšetrovanie)! ; ) To ti už napísala Majkraková.
Takže okrem matiky ti odporúčam zlepšiť aj slovenčinu!
Čo sa týka "mizernej znalosti matematiky", tak ti štúdium na Ekonomickej univerzite v BA neodporúčam. Zvoľ si inú VŠ.
makrakova dakujem za nazor, ale nic nove som sa nedozvedela, fbi je skratka pre financie bankovnictvo a investovanie mimochodom...
skor by ma zaujimal nazor nejakeho absolventa alebo niekoho, co o tomto odbore nieco vie(napr. studoval na EUBA), kedze na internete neviem o tom odbore najst ziadne komentare, nic
Čo prosím, "FBI" ? ? ? To myslíš ako americkú políciu s touto skratkou :-) :-) Mala si na mysli asi Fakulta bezpečnostného inžinierstva, že ? Tak ak áno, musím Ťa sklamať, ale moc veľmi nie je, takže sama sa musíš rozhodnúť, že . . .
A s tou matikou, musíš chodiť na doučovania a nie čakať, že Ti budú holuby padať z neba ako peniaze od rodičov, takže v tomto smere asi len takto . . .