Caute , trapi ma to uz dlho a to je to, ze v triede som absolutny autista. Vadi mi cela dnesna moda, cele dnesne obliekanie a tie priposrate biele tenisky dnesnych mladych (neberte to moc osobne) a ak to nenosim, nikto sa so mnou nechce bavit. Citim sa v triede plnej takychto bab ako autista- som outsiderka. Niekedy mam depresie a chcem sa zabit, nikto ma nema rad. Len preto, ze nenosim to co nosia ony a obcas si este pozriem nejaku tu rozpravku :(( Co mam robit?
Nemám rada dnešnú módu- som outsiderka
Neurazila som sa, ale čo je zlé na teniskách ? Ja ich milujem a nič iné nenosím.
Aj ja som outsiderka, vždy si obliekam tričká, (alebo kockované košele), mikiny, džínsy a tenisky. Žiadne štekle, sukničky a šaty, fuj. A to už mám 20 rokov, takže vyzerám, ako 16 ročné decko (toľko mi typujú), hoci by som mala vyzerať na môj vek.
Kašlem na to. Ja sa v tomto cítim pohodlne a nebudem si meniť štýl, len kvôli ľuďom.
Nevšímaj si ich. Môžem sa spýtať, čo nosíš ?
špecifikuj, čo je to tá dnešná móda mladých lebo ja si pod tým nič konkrétne neviem predstaviť, daj sem pár fotiek nech vieme o čo ide a možme sa vyjadriť.
A to si už na strednej ?