Ahojte, nedávno som sa zamilovala do takého pekného chalana, je to tiež metalista ako ja a počúva úplne rovnakú hudbu ako ja! Dokonca má aj rovnakú obľúbenú rasu psa. Volá sa Jakub. Nedávno mi prvý napísal, ale je z Krumlova ( z Česka) ... :( Má modré oči a tmavohnedé vlasy a asi som sa vážne zamilovala. Ale neviem čo mám robiť, keďže mi neodpisuje aj keď to vidí. Som na dne, bojím sa že takého chalana tu- u nás na Slovensku nenájdem :( Najkrajší chalan akého som kedy videla, sadneme si povahovo, kapelami,... a musí byť Z ČESKA! Som smutná. Napíšte čo by ste robili vy.
Zamilovaná metalistka
EntombedAD: Na jednej strane ma logiku čo pišeš (treba sa zhodnuť aj povahovo) - ale napr. za seba poviem - nemohol by som mať pri sebe osobu, čo by čakala že sa s ňou pojdem zabávať na nejakú diskotéku (nebodaj na koncert pseudoumelcov typu Ego, Mike Spirit), poprípade že s ňou pojdem na nejakú tanečnú zábavu... To by som sa cítil ako nejakí fanda čo ja viem Roba Kazíka dajme tomu na dakom brutal/death grind koncerte
No ja som tiež metlák a v 19ke som neskutočne chcel nejakú metalistku. To sa mi aj podarilo, dokonca mala z metalových žánrov najradšej black. Čiže úplná rozprávka. Povahovo tiež super. No časom som zisťoval že má veľmi rada aj rock a rôzny komerčný metal, tak niekedy to bola hrôza. Napr. rozhodovanie ohľadom festivalu, ona chcela na masters of rock (mal som tam možno 1 skupinu, ona snáď 10), ja zasa na brutal (tam som mal aj 40 skupín a ona možno 3), peniaze sme mali len na jeden festival. A povahovo sa tiež začala "ukazovať" až po čase, že aká je to "xantipa". Po rozchode som už nad metalistkou pre istotu ani nepremýšlal, povedal som si že nebrať podľa hudby, ale podľa povahy. Tak som si našiel súčasnú priateľku, ktorá počúva pop, rap, elektro, z rocku najtvrdšie čo počúva sú Kabáti xD ale proste povahovo je super, koncertom neholduje ale nemá nič proti tomu keď ja idem, na nejaké menšie ide niekedy aj ona a funguje to skvele.
Čiže to čo opisuješ, že si sadnete aj hudbou aj povahou, tak po čase by to aj tak nemuselo byť tak. Isto sa nepoznáte dostatočne dlho na to, aby si poznala jeho povahu. Hudobný vkus sa časom mení, napr. poznal som na strednej metláka, ktorý časom prešiel na rap. Aj jedna učiteľka zo strednej bola metalistka, ktorá časom prešla na pop/rock. A samozrejme vaša vzdialenosť, teoreticky by sa to dalo prekonať, ale prakticky pochybujem a podla mňa zbytočnosť takto zabíjať čo i len minútu mladosti. Radšej choď na koncert !!! (v KE tento týždeň Marduk a Ragnarok, v BB v júni Suffocation, v BA koncom júna Belphegor) :P
A aký význam ma si nájsť človeka s ktorým budem len v chatovom vzťahu? Ja som napr. metalista z východu - no neviem si prestaviť, žeby som si našiel nejaku trebarz z 500 km vzdialenej Bratislavy a bol s nou len vkuse vo facebookovom styku :D :D :D
Len nie že sa zotneš ako správna metalistka a potom tu popíšeš čo ťa napadne a na druhý deň si pozrieš ten istý song a oops, to nebol len sen:-(
Tak to tu viac rozpíš, nechaj tu na seba mailáka a isto sa ti ozve. Povedz tu nejaký fór/y, aby si sem pritiahla pozornosť a tak.
Kde si Divocina? Tam si?