pekná pokladnička Kaufland poddunajske biskupice

ivobrick

Dam ti dobru radu.
SPYTAJ SA JEJ, ako sa vola, nie ludi co to nevedia.
Vlastne nechapem naco si sem napisal, sanca ze ju niekto pozna tu je mizerna.. akoze fakt.

nono34

no slovo možno je pre mňa slabé. Ja som jednu videl- Robila v Kauf., ale v Trnave a už tam nerobí. Asi jej niekto ponúkol lepšie miesto :).
Myslel som, že či to nebude náhodou ona.
Ona sa smiala a smiala sa asi preto, že vedela, že je pekná a že sa na ňu ľudia aj preto pozerajú. Takú predavačku som v živote nevidel. Tiež by som rád vedel, kto to bol.

Keď nevieš, ako sa volá, tak meno by mala mať na visačke.

Mizo

mne sa páči pokladníčka v našom kostole do ktorej veriaci prispievajú svojou almužnou po omši, je taká pozlatená, v tvare truhlice a na sebe má ornamentálene vzory, rád do nej prispevam :-D
A milujem zvuk ak do nej padajú mince lebo papierové nedávam lebo tie zvuk nevydajú žiaden :-D

ped

My na SK máme také poklady všade, ale asi ich nevieme veľmi využiť, však len keby sme vyťažili tie opály, tak celá republika nemusí sto rokov robiť:-)

ped

Aj mne sa páči pokladnička, čo je v bratovej izbe, keď som ju poťažkal, tak som zistil, že keď ju rozbijem a nechtiac si zoberiem dve tretiny obsahu a jednu tretinu mu tam nechám, tak aj tak sa mi tú pokladničku oplatí kúpiť. Je to pokladnička s menom: Nasexpotridsiatke. Aj ja som mu tam nechtiac prispel, nakoľko moja babka o mne tvrdí, že už prešlo veľa vody v rieke a už som predsa len oveľa, oveľa starší ako moji vlastní a nevlastní rodičia. Áno, babi som starší ako oni a ony a rady a radi a radô?, a narodil som sa B.C. Ďakujem ti babka a chcel by som sa ešte poďakovať ...:-D

erektor

chach... ja ani neviem kde sa nachadzaju Podunajske Biskupice :-DDD
...ale inac, viete vy ludia kolko ja poznam bab ktore robia predavacky a maju vysoku skolu? By ste sa divili. Dnes kopa ludi s vysokou skolou robi na takych poziciach len aby mali zamestnanie lebo vieme ako je situacia na slovensku...
....vela vysokoskolakov a roboty malo...
...a zase, radsej robit v obchode ako sediet na riti a brat podporu z uradu prace, aspon vidno ze maju ochotu robit...

ped

A všetci moji kamaráti isto po nejakom čase a po kontakte so mnou dostanú buď Nobelové ceny alebo iné ceny, prípadne čestné doktoráty - tzv. doctor honoris causa a pod. Po tých piatich rokoch strávených so mnou sa proste na nich nikto nechytá. P.S. Ešte dnes tu asi popíšem nejaké magoriny, pevne verím, že zajtra už na to čas mať nebudem.

Zdravko654

Modelku by robit nemohla lebo na to nema sebavedomie ked sedi v pokladni a nejde sa ukazat do modelingovej agentury. Mozno ma nejaku vadu ktoru cez oblecenie nevidno.
Tymto neurazam baby ktore robia predavacky - kazda poctiva praca si zasluzi uznanie.