Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory...
Ide o moju sestru. Teraz má 16. Odmalička je pred cudzími ľuďmi i v škole taká viac utiahnutejšia, tichšia. Taká sivá myška. Je veľmi zodpovedná.
Nie je to ten typ dievčaťa, ktorý chodí von s kamoškami zabávať sa, ona je radšej doma, ale povedala, že to preto, lebo sa v spoločnosti, (napríklad aj medzi spolužiakmi) cíti nervózne a nevie sa uvoľniť.
Teraz chodí 1. rok na strednú, a zdôverila sa mi, že sa jej už od začiatku školského roka zapáčil jeden spolužiak.
Toto by ani nebol problém... ale...
Ten jej spolužiak je úplne iný ako ona, je najväčší extrovert z triedy, trošku drzý, nedá si skákať po hlave, na hodinách vraj vyrušuje. Ale vraj nie je až taký "lajdák", takí neporiadny, lebo sa učí celkom dobre.
Lenže je sukničkár a vraj v škole dosť často rieši dievčatá. Napr. povie o jednej, ktorú videl, že akú peknú riť mala... a rieši to s chlapcami.
Nechcem aby mojej sestre ublížil, keďže mám pocit, že to skúša na skoro každé dievča...A moja sestra mu vraj tiež nie je ľahostajná (už aj viacerí spolužiaci si všimli, že medzi nimi akokeby niečo bolo). Lenže moja sestra sa strašne hanbí byť v jeho blízkosti, dokonca sa napríklad hanbí aj niečo povedať...Ale ja si myslím, že je dobre, že má takúto povahu...
Podľa mňa si takýto chalani také sivé myšky ani moc nevšímajú... Ale bojím sa o ňu, keďže už dlhšie má také depresívne stavy z toho, že musí ísť do školy. Ona mi aj povedala, že vie, že sa vôbec nehodia k sebe, keďže on je taká hviezda, je obľúbený... ale ona si nevie pomôcť. Vraj je to silnejšie ako ona.
Čo by ste robili vy na jej mieste ?
Zamilovala sa do spolužiaka... ako jej pomôcť ?
Ahoj, no...tomu sa fakt zabrániť nedá. Je to asi naozaj rozumné dievča. Mne sa niečo také stalo tiež, akurát, ja nie som taká sivá miška, ale učím sa dobre, na učiteľov nevyskakujem, som milá na ľudí ktorých si vážim a považujem ich za autoritu. No ty jej asi nijako nepomôžeš. Mne sa páčil taký chalan, to bola prvá láska, bola som z neho mimo. Vedela som, že fajčí, nadáva, tiež, že sa mu páčia všetky baby, ktoré sú sexi, že by každú hneď prehol, prosto...presne takého som nechcela. Bola som z neho mimo a on sa mi začal len tak zdraviť...Ani neviem ako si ma všimol, bola som od neho ale o dva roky mladšia. No a chodil za mnou atď...až sme boli v tom štádiu, keď sme si dali už pusu(moju prvú), ja som bola z neho šiši, ale zároveň som si uvedomovala, že by mi iba ublížil a že takýto chalani sa menia len zriedka. Nezačala som s ním chodiť, keďže som bola aj mladšia(pred rokom a pol cca, či skoro už 2) boli sme kamoši s výhodami(akože pusy..žiaden sex). Medzi tým aj pil, fajčil, atď...ale časoom...Ma začal vnímať viac ako osobu, páčila som sa mu aj tak, začal sa meniť...Veľakrát som sa pri ňom sklamala, lebo som bola neskúsená, naivná, ale....teraz ten chalan prestal piť, fajčiť si odvyká, cvičí, veľa mi toho od vtedy dal a keďže už medzi nami nič nie je(časom som to úplne obmedzila, pre moje dobro, ale city mi trvalo prehlušiť racionálnymi skutkami asi za rok a pol..akože 1.5 roka mi trvalo ovládať emócie), som rada, že bol v mojom živote, veľa mi dal, zlého ale aj dobrého. Vážim si ho, aj on mňa, mám ho rada. Sme v kontakte stále, ale ja už mám frajera môjho prvého oficiálne, ktorý je dosť jeho opak a som šťastná. Takže by som ti asi poradila, nechať to na osud, možno sa bude musieť ponaučiť, možno sa chalan nejako zmení, možno z toho nič nebude a možno sa stane niečo neočakávané, ale uvidíš. Bude ako má byť, ty sa do toho nemiešaj, tvoja sestra nech si dá pozor, aby sa nenechala využívať, je určite múdra, takže snáď aj cez lásku to bude vedieť odhadnúť. Poraď jej ako vieš, nech chlapec keď niečo chce príde za ňou, jej možno dodaj trochu odvahy, ale nech sa hlavne nestane ďalšou jeho korisťou. ;-) Nech ej opatrná, všímavá a dáva si pozor.
Veľa šťastia, pekný deň.
Nech si to nevšíma...lebo potom bude ľutovať
O takého chalana by som ani nezakopla. Z toho, ako si ho opísala, by sa mi ihneď zhnusil a bolo by mi jedno, aký je pekný. Sa divím, že sa jej ten chlapec nehnusí. Nech si ho nevšíma a basta.
@rofl133aa nevieš čítať ?
Že sukničkár pretože povedal, že žena má dobrú riť pred spolužiakmi :DDDDDDDDDDD