Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krče v pravej oblasti

Príspevok v téme: Krče v pravej oblasti
MKKKKK

Ahote baby,som v 18tyždni,čakám babo a už par týždnou ma trápia akoby krče v pravom podbrušku ,ja viem že tam je upon maternice a ked sa rozťahuje býva to sem tam intenzivnejšia bolesť, mavam ju hlavne večer alebo po nejakej vačšej fyzickej aktivite alebo ked dlho stojím na mieste.... no poslednu dobu ma vie velmi rozboleť po jedle. ked si dám len kusok niečoho je to fajn ale ked sa raz denne skusim najesť normálnejšie ( mam dosť stiahnutý žaludok,v minulosti som mala problemy s jedlom,take do seba toho moc nedám) dajme tomu po väčšej porcii zeleniny a jednej bagetke som sýta,ba až plna.. no tak vtedy mam problem vobec prejsť do kuchyne alebo niekam ,mam krč k oblasti slepaku a vyššie niekedy citim akoby sa mi hned po jedle začala strašne rozťahovať maternica dole v podbrušku a nedokýžem ani vstať chvílku..predýchavam to a potom to prejde.. ja viem že v tehu su tieto bolesti normálne ale VZDY po jedle ? može byť žeby mi žaludok po naplnení tlačil na organy a maternicu a preto to bolelo ? Brucho ešte nemam velké, takže neviem kde je chyba. môže to byť slepak? žlčnik? bojim sa o babo aby som mu neškodila, vytoky ani krvacanie nemam nikdy (klop,klop) máte stýmto skusenosť?