Moj brat, teda uz brata nemam je psychopat. Posielaval mi foto jeho dceri, a viac krat sa uz stalo, ze mi posielal aj foto svojej zeny. Ja jeho zenu nemam rada, nakolko je to velmi divna osoba, ine nevie len ohovarat, a rozpravat aka bola ku komu arogantna, a tesit sa z toho.Malu som mala rada. Posledne mi posielal zase foto malej a jeho zeny. Naco som mu napisala nieco v zmysle, ze mala je krasnucka a zlatucka, ale foto svojej zeny mi posielat nemusis. V momemte si ma po precitani blokoval na fb, a na mobil mi napisal sms, ze uz ho viac nemam kontaktovat, ze ked sa raz spametam tak ho mam kontaktovat cez naseho otca (pritom aj toto kontaktoval on mna, a boli sme v priemere v kontakte raz za 1,5 mesiaca, a stretavali sme sa asi 6-7 krat do roka vsetci aj s jeho zenou). Ja som mu uz nato ani neodpisala. Ked ho nemam kontaktovat, tak veru uz nebudem. Ale je toto normalne? Ja som ani vulgarne na nu nenapisala, vzdy sme k nej boli mili s mojim manzelom, tak ani nemohla vediet, ze ju nemusim. A iba napisem, ze nech mi neposiela jej foto, a je koniec surodenectva. A vraj krv je krv :D. Vy mate dobre vztahy so surodencami?
Moj brat je psychopat
Ako vidím, v niektorých rodinách je to tak: všetci naokolo sú blbí, len my sme múdri :-)).
Ja so súrodencami komunikujem len cez email, inak si tiež nemáme veľmi čo povedať. Asi je to normálne. Stretneme sa raz ročne pri štedrovečernom stole, ani vtedy spolu veľmi nehovoríme, oni nič nepovedia, proste blbí ako vedro gittu, tak čo s nimi? Pýtam sa trebárs brata, že ako sa má jeho snúbenica, tak mi odpovie, že jej brat sa má dobre:-) To tak funguje všade, nerob si z toho ťažkú hlavu.
Normálne to teda určite nie je. Ale kludne sa mohlo stat to že ked si s tebou písal tak to čo si mu písala dával ukazovat aj svojej manzelke. A potom sa zrazu stalo to že si mu napisala cez chat že jeho manželku vidiet nechces, a jeho manzelka videla to čo si mu napísala, a mohla sa na to nastvať, a on kedze sa nechcel s nou začať hádať, tak aby vstúpol v jej ociach ( akože sa jej zastane ) tak ty napísal to co ty napisal. Avšak to je len teoria, moze byt pravdiva, aj nemusí. Skús brata neskôr kontaktovat, verím že si to vyjasníte a obnovíte vzťahy.