Ahojte, ľudia. Moja otázka znie: išli by ste do vzťahu s človekom, ktorý je na inv. vozíku resp. vie trochu chodiť ale za pomoci bariel a jeho chôdza nevyzerá veľmi pekne? Vďaka za odpovede.
Vzťah s vozíčkarom
Zuzazuza: Opakujem, toto ja im neprajem, toto sa deje. Ked postavis pred priemernu zenu potetovaneho svalnateho chlapa s potrhanymi nohavicami a slusne obleceneho v kosielke s okuliarmi a uhladenymi vlasmi koho myslis, ze si vyberie? :D Kolko je dnes slobodnych mamiciek? Preco myslis, ze su slobodne? No lebo sa nechali nabuchat na diskoteke tym potetovanym!!! A ty potom povies o tom co ostal sam, ze je zly, zatrpknuty, zufaly! A potetovanec medzitym ide o dum dál a potrtka dalsiu! Casto su zlí oznacovaní za dobrych a naopak. Ked je niekto zufaly z toho, ze si nemoze najst zenu, este to neznamena, ze je zly clovek. Podvodnik Boris Kollar ma 10 deti s neviem kolkymi zenami a nejaky dobracisko niekde nema ani jedno :D Lebo takych si sami vyberate!!! Len vy rozhodujete o tom koho potrtkate a koho nie.
jumbacisko:
nikto z nás nebude mať všetko, čo chce. Každý sa musíme v živote s niečím zmieriť, akceptovať realitu, takú aká je.
Ak by Vás mala partnerka napádať, či byť sklamaná z toho, že nemôžete loziť po skalách, určite to nie je tá pravá...tá pravá totiž pôjde do vzťahu kvôli Vám a nebude jej prekážať, že sa bude musieť v určitých ohľadoch prispôsobiť. Rada tak urobí ;).
No nevidim to naokolo. Poznam dost vela dobrakov, ktori su vo vztahu alebo v manzelstve. S dobrou zenou. Ale sama som bola v situaciach, kedy sa o mna usilovali dobraci, ale nezaujimali ma, nesedeli sme si osobnostne, povahou, nebol tam sulad, nebolo mi s nimi dobre. Spolocne crty tychto muzov bolo, ze boli pasivni. Z toho vyplyvala nuda a pocit, ze mam vsetko na krku ja. Kazde rozhodnutie, vsetok program, doslova vsetko na mojich pleciach. Im to vyhovovalo, mne nie. Uprednostnujem dobrakov s aktivnym pristupom k svetu naokolo.
Druhym prajes zlo tym, ze ich nenavidis. Nenavist je hnev na druhych. Ak ta zeny nechcu, tak potom nech trpia. To je to, co Ty v sebe mas.
Kde som prial inym zlo? Co si zase vymyslas? Pokial myslis to, ze som napisal ze nech si zeny idu za zlymi chlapcami, toto ja im neprajem, to je holy fakt, ktory sa stale deje. Ja som z tohto ich spravania sklamany. Dobraci ostavaju sami, to asi nevidis ty, ale je to tak vsade naookolo.
Pises nenavistne a zaroven o sebe tvrdis, ze si dobrak. Ze pomenujem, co vidim, neznamena, ze ta sudim. Ako mozem o tebe povedat, ze si dobrak, ked prajes druhym zlo? To je ciry fakt. Nie moje odsudenie. Ty sam vytvaras, kto si, ak siris nenavist, Ty sam sa odsudzujes. Druhy clovek ta moze iba vidiet. A je lepsie, ked ti to povie priamo, lebo Ty sam to nevidis.
zuzazuza mna si tu odsudila za niekolko sekund, ale ked mate zleho muza po svojom boku niekolko rokov, to uz nevidite :D :D zeny
zuzazuza: A to si na základe jedneho prispevku na internete usudila, ze som zly clovek a ani ma nepoznas? Dobre mozno som to trochu v tom prispevku prehnal, ale to len preto, ze som uz unaveny z neustaleho hladania. Tak sa na to vyserem a budem sam, na co sa snazim ked aj tak nic z toho. Nech vas maju podvodnici, nasilnici, suknickari a im podobní. Mozno s nimi vam bude lepsie haha. Ale potom nevyplakavajte, ze je na vas pachane domace nasilie, alebo ze vas muz nechal same s detmi. Ja by som toto nikdy nespravil, ale co ja o tom viem, ved ja som zly clovek :D
Nejdem ti klamat, ani ta lutovat. Nema to zmysel.
Budes to mat velmi tazke, ale nemozne to neni.
Skus to v reale, lebo cez chat.. ta kazda odpalkuje.
Alebo uz nejaku mas? KEd sa pytas rovno na vztah.
SklamanyZoZien - poznam dobrych muzov, dobrakov, rodinne typy, ziadni krasavci, ale maju dobre srdce, su prajni a maju radi ludi, necitit z nich zatrpknutost a nenavist, zlobu, ubohost, malost, porazeneckost. A nasli si zenu, maju rodiny, citit z tych rodin stastie. Poznam aj grazlov, ktorych popisujes ty, ale s nimi su podobne vypatlane sliepocky, v tych vztahoch nie su ani on a ani ona stastni, kazdy mysli iba na seba, idu po peniazoch a po sexualnych zazitkoch kade-tade. Takze muzi, ktori nie su grazli a su dobri, si dokazu najst dobru zenu. To nie je o tom, ze dobri muzi si nedokazu najst zenu. To si len ty hladas vyhovorku, ako si ulavit, lebo nevies, preco ty stale nikoho nemas. (A povazujes sa za dobreho... Ehm.) Nuz, neviem, co robis zle, ale som rada, ze ja si uz nikoho nehladam, lebo nahodou by som narazila na teba a to by bola asi najhorsia vec, ktora by sa mi v zivote mohla stat. S tvojou nenavistou a zlobou prajem vsetkym zenam, aby si ta ani jedna nevsimla. Lebo ty mozes priniest tej zene iba zlo a malost. Aj keby si nejaku do vztahu dostal, myslis, ze tvoja malost sa zrazu strati? Nie, ty si neschopny prijat vlastnu zodpovednost a za vsetko vinis a nenavidis druhych, takze by pri tebe iba trpela. Na svete je to zariadene dobre, kazdy dostane to, po com tuzi. Sliepka dostane grazla (lebo takeho si zela), dobra zena dostane dobreho muza (lebo takeho si zela), no a po tebe ani pes nestekne (lebo pred zlom kazdy uteka).
Jumbacisko, nie kazdej zeny sen je chodit po turach, to je taka moda iba tu na zdravie.sk. Vsetkych posielat na tury sa zoznamit. Samozrejme, ze podmienkou toho, aby ste sa spolu nenudili, nie je chodenie na tury. Mam super vztah a este sme nikdy na ziadnej ture neboli. Chodime sa prechadzat von. Ked tak premyslam, vlastne vsetko, co robime, by zvladol aj clovek na voziku. Vylety, prechadzky, na vela miestach je bezbarierovy pristup, auto sa da upravit pre ludi na voziku tak, aby mohli soferovat, varit spolu mozete aj ked si na voziku, kino, divadlo, koncert, tam vsade su miesta pre voziky. Ak si nevyberies zenu, co s tebou chce chodit na tury, tak v pohode :)