Nie som Empaticka

Príspevok v téme: Nie som Empaticka
Pentelka555

Ahojte. Volám sa Elena a som v prvom ročníku strednej umeleckej školy. Viete som príšerne Neempatická. Trápi ma tu a vždy si až neskoro uvedomím ako somsa hnusne správala. Viete moja kamarátka nemá tretie oko (Nevie si nič predstavovať) a máva pre to depky. A ja neviem ako mám zarágovať. Plus ja mám Synestéza takže pre mňa je to nepredstavitelné. K tomu všetkému ja mám predbeh na Paranoju a ona na Socialnu Fobiu. Ona má priatela čo si pozerá Ruské modelky a všetken čas trávi vo Fitku (nevydno). On je tiež uplone neempatický a nevie ako sa správať (na vianoce jej dal Bábovku). Plus je detinský a nevyspelí. Bojím sa že spácha samovraždu a ja koli svojej povahe jej nepomôže. čo mám robiť? Dakujem za každú radu.

ModraObloha

TO vážne si sem niekto príde po radu a vy zase tie klasicke kraviny o gramatike, alebo že nema nič v hlave...okej.. tak už ked ste taký mudri tak ste jej mali aj poradit a nie sa tu hrať na šalamunovu riť a tvarit sa ako keby ste zjedli všetku mudrost sveta... už ked tak tak nepište nič ako mate zase len plodiť nenávist a podobne veci...

Autorka: Ospravedln sa babe a správaj sa k nej inak, prípad preruš priatelstvo ak jej maš len ubližovat, porozprávaj sa o tomto s nou nech sa kvoli tebe netrápi... bolo by fajn keby to vedela ona anie my.. pokecaj si otvorene s nou a sama musíš vediet čo robit..