Tak už toho mám dosť puče!
Prišiel som domov na Slovensku po piatich rokoch a cítim sa dosť zle. Nejde o horšie finančné ohodnotenie, pretože s tým som rátal, nejde o to, že som prišiel o dosť ľudí, pretože som bol dlho preč a odcudzili sme sa navzájom. Najviac ma sere, že som zdedil starší barák, ktorý mi je na dve veci. Predať, prerobiť? Po mojej dôkladnej analýze ani spať nemôžem čo mám nábeh na porážku ked mi vyšla suma 50 tisíc euro na rekonštrukciu !!!!! Strecha, krov, okná, oplotenie, zateplenie, ko*otiny ....
čo ti je*e? ospravedlnujem sa za vulgarizmy, ale mám z toho normálne zvýšený tlak! Predať to? Taká haraburda ide za cca tých 50 litrov dajme tomu .... ale čo potom? za 50 litrov si kúpim čo? garzonku? alebo nejaké fetácke doupe? nejaký squat?
Neviem ,prečo, ale som na Slovensku necelý mesiac a cítim sa ťažko. Chápem, že ľudia tu žijú horšie, lepšie atd. ale ja som po príchode do "reality" dosť mimo. Neviem či som sám a či ste to tak mali aj vy ostatní čo ste sa vrátili zo zahraničia, ale ja som pekne mimo :/
Všetci si myslia, že som bol 5 rokov v zahraničí tak mám milióny, ale realita je taká, že som dosť cestoval po svete (som mladý mám 28) užíval si život a našetril som cca 12 000 euro ... čo je dosť na to, že som nerobil nejakú extra robotu a dosť som si užíval ...
cítim sa, že ako človek nemám na nič ... nemám sa kam pohnúť a založiť si rodinu? tak na to nemám už vôbec, pretože by som jej nevedel zabezpečiť dôstojné bývanie :( fakt sa cítim ako troska ...