Ahojte,
mám 26 rokov a pracujem 1. rok po skončení VŠ. Už viackrát som si všimla, že mi z peňaženky chýba 20 - 30 eur, dnes však už 100 eur.
Odkladala som si ich na dnes, lebo idem na služobnú cestu do Prahy.
Mame som viackrát povedala, že ak potrebuje peniaze, tak jej dám. Platím elektrinu cca 150 eur mesačne, nakupujem jedlo na mesiac.
Ona tvrdí, že mi ich neberie.
Čo mám robiť? Iný, to byť nemôže. V kancelárii som sama a toto sa mi stalo už aj počas VŠ.
Mama mi kradne peniaze
G-N ani sa necudujem ze ti miznu peniaze. Moc smart teda niesi ked nevies vytukat 4miestny pin. Naco je teraz komu hotovost, max tak na rozky v pekarni..
Uzivatelka kafe ti dobre poradila no nejak si to ignorovala. Tak si radsej nechaj penazenku na očiach svojej matky a nech ti teda miznu peniaze dalej. Fakt neviem co je tazke na tom davat si peniaze niekde kde sa daju zamknut. Zrejme ti to az tak neprekaza
Som si na 100 % istá. Včera som jej vravela, že či mi nepomôže pozrieť 100 eur v byte, či som ich niekde nevytrhla a ona, to si inde stratila určite.
Včera sme boli spolu v obchode a v DM ňou platila. Spoznám si peniaze, lebo ich prehýnam na 3 krát.
Zožen si falošné peniaze.Nech ti ich mama ukradne ,keď bude s nimi platť chytia ju a uz nebude klamat odkial ich má.
s tou kartou to je super nápad... &nemaj peniaze v hotovosti a mas pokoj.....
to je taký problém si odkladať veci do svojej izby a zamknúť skriňu? Sú kovové schránky na peniaze, ked nemáš skriňu na kľúč, kúp toto, po príchode domov peňaženku odlož do schránky a maňana. Už ti nikto nebude odľahčovať peňaženku.
Môj syn mi povedal, že keď ráno zbiera učiteľka mobily, tak on jej svoj nikdy nedá, lebo sa bojí, aby mu ho nečorkla. Dal som mu za pravdu, predsa nemôže len tak hocikomu veriť, že?
Tak ty by si to nedokázala hrabať sa v cudzej kabelke ale vidíš ona to zrejme dokáže. Treba rátať so všetkým a nebrať to tak že ja by som sa nehrabala tak ani mama sa nebude. Necakat že niekto sa bude správať tak ako my ocakavame. Možno má nejaký problém, kleptomania, chorobné nakupovanie, alkoholizmus, automaty, čokoľvek. Keď to z nej nedostaneš, tak nabudúce si na peniaze daj pozor alebo nenos hotovosť.papa
a si si ista, ze ti ich berie ona?
Podľa mňa tvoja mama nie je na tom dobre, myslím psychicky, nie je náhodou alkoholička? Asi jej budeš chcieť pomáhať, lebo je to tvoja mama, ale musíš to robiť cez niekoho iného.