Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokracovanie

anonymne

ivobrick,my spolu komunikujeme,len sme sa od posledneho razu-co sme spolu bolu,este nestretli.Pondelok to budu 2.tyzdne. Ja neviem,co chce on.Ako to berie.Ako mna berie.Mam sa ho spytat?Ale vsak uz mi tu niektore pisali,ze ho az prilis obhanam.Preto to nechavam volne plynut.Aby som neposobila ako stihacka

ivobrick

Tak si na chybe ty. Musis otvorit usta a povedat co chces. Niesom si isty v ktorej teme uz, pises ze ste sa dva tyzdne nestretli, len chat, to ti staci?
Mne nepride normalne ze sa niekto odmlcuje po 3+3mesiacoch na tak dlho. To by som nechcel taky vztah. Pracou mi neargumentuj, vzdy sa da ked sa chce. Hoci aj vyrazit von na hodinu ak nieste o barlach.
Ale ty vies.. spytaj sa jeho, to bude asi najlepsie riesenie.
(Bojis sa po 6 mesiacoch normalne rozpravat o tom co by si chcela?)

anonymne

Vedela som,ze sa mi paci.Ale nevedela som,ake ma nazory,myslienky.Ako sa sprava k niekomu,koho nevidi,nepozna. Nez som sa mu rozhodla napisat,3-4mesiace som ho-da sa povedat,ze len z pozadia sledovala.Ake ma navyky a zvyky.Chodil na pokec max.2x do tyzdna a aj to kvoli mailom.Cez vikendy nikdy.Ani vecer.Vzdy len dooobeda sa na 10-max.15min prihlasil a zas sa odhlasil.
Jak sme si zacali pisat tak denne tam na mna cakava.. Ked mu napisem,reaguje a odpisuje mi hned,alebo po chvilke.
A keby si pisaval s niekym inym RP,tak neni prihlaseny,ale vtedy automaticky nahodi miestnost.Ako ked si pise so mnou.A sam mi navrhol,zeby sme mohli ist vsetci traja von-aj s jeho dietatom.Uz sme sex mali,nemusel sa mi viac ozyvat.Ani sa mi ako keby ospravedlnovat za jeho-akoze slabsi vykon v posteli.Je pravda,ze som mozno nedockava.Ze by som sa s nim zas rada stretla.Videla.Asi len zbytocne stresujem

anonymne

idontunderstand,mozno mas pravdu,ze mu islo iba o to jedno.Ale tak ked to dosiahol, nemusel sa mi uz viac ozyvat,napisal mi prvy ani nie po 5.hodinach co som od neho odiala,alebo keď mi napisal, ako keby ospravedlnujucu sms-ze ten sex na prvy raz nebol asi nic moc,ale ze sa to potom uz zlepsuje,alebo ako to presne napisal. Predtym som to skopirovala,text bol uplny

anonymne

xxldck,ja som slusna,ocenila by som,keby si bol aj ty.A k veci.Piseme si denne.Mozno uz nie "100"sprav,ako prv,ale stale dost.Aj ked je to matematicky menej,nez pred dakym tym 1-2mesiacom.A ten naval prace suvisi s jeho spolocnickou vo firme,ktora nastupuje za mesiac na matersku a on po nej prebera agendu,projekty,zakazky, ktore dovtedy mala pod palcom ona.

anonymne

Zahon,ten zaciatok si vystihol dost presne. A nie,nema lod,lietadlo,atd co si napisal.A ja tiez nie som ziaden socialny pripad.Dalo by sa povedat,ze sme na tom rovnako..

anonymne

ivobrick,prvy raz sme sa osobne videli a stretli v septembri.Piseme si denne takmer 5.mesiacov.Po 3.mesiacoch som mu povedala kto som a odkial sa pozname.Pri prvom stretnuti bolo vidiet,ze medzi nami funguje chemia.Pacila som sa mu a on sa pacil mne.Ale okrem prace,kariery som o nom nic nevedela.Viem,ze clovek sa neda spoznat cez pismena,ale clovek anonymne neraz o sebe prezradi a povie niekedy viac,nez mnohym osobnym kamaratom a znamym. Lebo nema dovod klamat,opeknievat sa-je to predsa anonymne,vsak je to vidiet aj tu na mnohych temach,kde ludia o sebe prezradia aj to,co ich rodina,priatelia mozno o nich ani netusia.Za tie mesiace sme si vymenili rozne nazory,postoje,skusenosti zo zivota,ciele,sny a tuzby.Zdoverili sme sa s vecami,ktore su naozaj osobne az intimne.Ano,napisete mi teraz mozno, ze ma mohol klamat.To mohol.Ale ludia maju tendenciu sa skor opeknievat,robit lepsimi,zaujimavejsimi.On sa mi priznal po tych mesiacoch aj s vecami,ktore nie su mozno ani pekne,ani bezne.
K tomu tvojmu PS3.Narocky som sa pozrela do mobilu (lebo piseme si cez sms,alebo internet)-a jeho prva sms po nasej spolocnej noci bola: Ahoj Monika, je vsetko ok? Vcera ci dnes to tak nevyzeralo..