nazor?

Príspevok v téme: nazor?
VodkaVinoPivo

Ahojte,
spoznala som jedneho fajn chalana. Rad chodi von, bavit sa, bar, disco atd.. samozrejme si tam aj nieco niekedy vypije.. nic strasne domov ho netahaju ani nic.. ale taka naladicka.. ja som vsak skor za to, aby sme boli aj niekedy doma.. teda nechce sa mi chodit kazdy vikend niekam.. on tvrdi, ze chodi len preto ze je slobodny a ci ma sam doma sediet.. myslite si, ze ked budeme spolu (prip. + deti) tak sa dokaze taky clovek toho svojho "lozenia" vzdat a byt doma s rodinou?? Totiz pochadzam z vychodu a videla som vela rodin ako muz po veceroch sedi v krcme, ako alkohol rozbija rodiny atd.. nechcem dopadnut tiez takto. pa, dobru noc :)

romntickadusa

Myslím že nie, nezmení sa... Nezmení ho dieťa, rodina, nič. Keď teraz nedokáže s tebou ostať jeden víkend doma tak zrejme potrebuje to vzruso-ist medzi ľudí, zabávať sa, popíjať. Nechcem ľudí hádzať do jedného vreca ale ak raz inklinuje k takýmto zabávkam tak ty to ťažko zmenis.a nezmení to ani on. Sú aj iní muži, čo ich baví cez víkend ísť napríklad do lesa, na turistiku, na bicykel, na kupko, do posilky, niekam za kultúrou. Alebo len tak ležať s tebou v objatí a sledovať cez víkend filmy, niečo fajn si uvariť,zahrať si nejakú hru, čokoľvek.... A nie vymetať bary a diskotéky. Rozmysli si, či s ním chceš ostať a neskôr sa rozvádzať.

DontKnow

Presťahuj sa do inej krajiny a nájdi si chlapa tam alebo si nájdi chlapa, ktorý nie je východniar.
Ja som tiež z východu a chlapa zo Slovenska si určite hľadať nebudem.