Dobry den.Rada by som muzi pocula vas nazor,lebo moje kamosky mi v tomto tazko vedia poradit.Skor na muzov iba nadavaju a ze mam na nich kaslat.O co ide? Spoznala som sa na pohovore s jednym muzom.On tam bol v pozicii sefa.Som dost sebavedoma,ale pri nom som bola ako male dievcatko.Hanbila som sa ho,odvracala som od neho zrak.Mozno som sa aj cervenala,naozaj neviem.On ma praveze stale pozoroval,usmieval sa na mna,vyhladaval moju blizkost,stale ma sledoval.Dokonca ma pozyval vtedy,ze ked skoncime,ci s nim pojdem na kavu,alebo na vinko.Ja som sa mu slusne podakovala,ale odmietla som.Bola som z neho uplne mimo-nervozna,aj ked sa mi velmi pacil a pritahoval ma :)) Ten pohovor dopadol vtedy tak,ze som z mojho rozhodnutia skoncila inde a som tam doteraz a spokojna.Ide o to,ze som na toho muza nevedela zabudnut.Stale som nanho myslela.Nie je na socialnych sietach-FB,instagram,badoo,atd-ale nasla som ho na pokeci.Je tam registrovany uz viac ako 10.rokov.Teraz ma 35.rokov.Tak som si tam kvoli nemu vytvorila profil.Videla som,ze si tam nevypisuje s inymi.Chodil tam iba kvoli mailom asi 2x tyzdenne,doobeda,na par minut a zas sa odhlasil.Tak som mu raz poslala rp,ked tam prave bol,ci si nechce popisat?Aj sme si zacali pisat.Bolo to dost intenzivne.Trvalo to 3.mesiace.Zo zaciatku si myslel,ci si jeho kamosi z neho nerobia srandy :) Velmi sme si nazorovo,zmyslom pre humor,vo vsetkom-rozumeli. Nikdy nebol zenaty,ma vsak male dieta.Mava ho pravidelne na vikendy.Po case som sa mu priznala,ze kto som.Pamatal sa na mna velmi dobre a naozaj sa tesil,ze som to prave ja.Pisali sme si este intenzivnejsie, dost doverne,o nasich zivotoch-sukromi,casto sme sa bavili-ze pojdeme spolu von aj s jeho dietatom-prechadzka,ihrisko,atd. Flirtovali sme spolu.Pred 2.tyzdnami mi v noci poslal sms,ci uz spim?Ze on sedi v bare nedaleko mojho bytu.Stretli sme sa.Prechadzali sme sa dlho,rozpravali sa a ani neviem ako,skoncili sme unho a milovali sme sa.Ked som od neho odisla,ozval sa mi hned ale po 5h,ze ako sa mam?Ze je rad,ze sme sa stretli.Dokonca mi sam od seba potom dalsi vecer aj napisal,ze ten sex bol asi nic moc na prvy raz,ze sa mu to asi stalo vzdy,ale potom uz sa to zlepsuje alebo ako to ma nazvat..
Ubehli odvtedy dva tyzdne,zatial sa mi neozval,zeby sa chcel opat so mnou stretnut.Ale piseme si na tej sieti stale,ma teraz toho vela v praci,vzdy mi vsak odpise,aj ked pomenej ako prv.Cakava tam na mna denne.Tento vikend boli v meste akcie,pisala som mu,ci tam nepojdeme vsetci traja,aj s malym?Ale ospravedlnil sa mi,ze budu akurat u mamy mimo mesta.
Myslite si muzi,ze ma o mna zaujem?Mna len zaraza,ze sa nechce so mnou oapt stretnut.Ale piseme si stale,aj ked kvoli navalu prace trochu pomenej.Neviem,ci sa mu pacim,ci chce byt so mnou,preco ma nezavola von?Ja som ho volala cez vikend,isiel vsak mimo mesta k mame.Tak nechcem byt dotierava,skor cakam,ci ma zavola teraz on.. Paci sa mi.Len teraz neviem,ze ked ma nikam nevola von,ci uz nema zaujem,alebo o co ide?Vy sa skor vyznate ako muzi vo vas,myslite si,ze ma o mna zaujem?Alebo..
Prosim muzov o nazor,ako to vidite vy?
Vies co? Prepac ale podla mna si hlupa. Vyuzil alebo vyuzije ta len na sex. Nabuduce budes vediet ze nemas roztahovat nohy kazdemu po dvoch tyzdnoch kto sa ti vizualne a "pismenkovo"paci.
PS: keby to s tebou myslel vazne, chodil by s tebou nie? Taku hovadinu zeby ta nevzal ku mame mi nepis, keby o teba fakt stal.
PS2: pytas sa otazky, ktore by si sa mala pytat jeho, nie ludi na fore
PS3: Po sexe napisat zene "ako sa mas" ? - lol? ako toto nechapem ani ja.
To sa tu zase uderka zakomplexovanych zien zisla.
Asi ma o teba zaujem, ked sa stretavate a pise si s tebou. To ze s tebou nejde von presne vtedy, ked chces ty a kedy chces ty, znamena, ze mu to vtedy mozno nevyhovuje. Predsa len je to prachaty muz na vysokej pozicii s drahym autom domom lodou a lietadlom a ma asi aj vela inych povinnosti.
No, asi ťa sklamem, ale išlo mu iba o jedno...tak to vyzerá
Ale nechápem, prečo to muži robia ? Tak všeobecne teraz myslím. Že sa vyspia raz s nejakou ženou, a keď to dostanú, tak potom ju "odkopnú" a hľadajú ďalšiu na to isté... To akože nemôžu mať jednu či čo ?
Vlastne prečo im ide vždy iba o to isté ? Je mi z toho totálne na grc...
že kvôli návalu práce si píšeme pomenej .... dpč. táto téma je len vtip, však že???
či fakt sú takéto ženy jebnute na svete??
brzdi uz !!!!!!!!!!!!!!!
meniiis sa na zuufaluu trapnu vtierku a nemala si sa s nim hned tak vychrapat!
vsak jasne ti dava najavo ze nechce ta!!!! ale nechce ta tak na rovinu poslat do riti lebo vidi že si namotana snad ti to docvakne v hlavicke
Keď bude zase sám a bude mať chuť na sex, tak ta možno ešte raz, dva krát opráši. Ako keby hľadal len kamarátku - na sex a občasné vykecavanie sa. A furt sa mu nenatlacaj preboha. Keby chce tak si čas nájde aj keď len na hodinu zabehnúť s tebou na obed, kávu atď .
Vyhľadával by ťa, nedal by ti pokoj. Zmier sa s tym, ten chlap ta proste nechce.
Takto to dopadne, ked sa ženská zaľúbi nie do muža, ale do jeho postavenia, prachov, vzhľadu atd. Vtedy si ho zidealizuje na princa z rozprávky...
podľa mňa to môže mysieť inak
Mentalista, skvelý seriál. Môj obľúbený.
Ked si to tak zhrnieme:Na pohvore z pozície vyššie ho nemal problém .Ked pise tiez nema problém,stretnúť sa po opojení aj ked malom v bare nema problém.Problém má len keď je to osobné ,ked ste si rovný ,alebo nema barličku alkohol ,alebo intimita večera .Záujem pravdepodobne má ale asi ho niečo ťaží.Možno ma nevysporiadany vztah mozno nejake starosti problémi.Nato musíš prísť sama ty máš jeho dôveru a tak si vo výhode ja môžem len hádať.Niesom Mentalista ..