Problémy s priateľovou rodinou

Príspevok v téme: Problémy s priateľovou rodinou
Dominika1234

Ahojte, hladam tu skor radu ako vyrozpravanie sa.
Som s priatelom vyse dvoch rokov. Na zaciatku sme spolu byvali velmi malo. Asi tak 2 hod, 2krat tyzdenne. Vtedy som si to este neuvedomovala, ale jeho mama mu stale vypisovala smsky s trapnymi prezyvkami, citovo ho vydierala tym ze ked sme boli spolu tak napisala ze maju grilovacku(kazdy tyzden) a teta sa uz nanho pyta atd. Vzdy letel ako na zavolanie. Takto to bolo dlhu dobu. Potom sa priatel po skonceni skoly zamestnal u otca vo firme. A problem nastal ked kvoli prac. Casu za mnou prisiel o 8-9 vecer a nesmel u mna prespat. Problem nebol v mojich rodicoch ale v jeho. Stale len neprajeme si aby si tam spal atd. Takze vzdy chodil v noci domov. Nikdy ich netrapilo ze sa mu moze aj nieco stat. Velakrat sme sa o tom hadali ved bol dospely a aj tak mu rodicia diktovali zivot. Ked som u nich bola prvykrat na cely vikend, samozrejme sme spolu nemohli spat v jednej miestnosti ale porusili sme to. Na dalsi den vytropili scenu ako z filmu a chceli ma vyhodit. Naloniec sa tak nestalo ale odvtedy zakazdym ked som tam isla tak ho jeho mama volala "na slovicko". Mne burala cely vztah uz len tym ze po rodine o mne roznasala aka som a ako nechce aby bol jej syn so mnou.. vzhladom k tomu ze bol jej prvym dietatom v 18tich rokoch by sa to dalo pochopit. Lenze jej nenavist stale pretrvala . Aj po tom co mi splechla do oci ze nech si zvykam lebo on ide na vysoku a nebudeme spolu. Nic take sa nestalo, bol to len tlak jeho rodicov. Doslo to tak daleko ze mi zakazali tam chodit ale priatel stale nevidel ze to nebolo len vo mne. Nevidel to ani vtedy ked ho otec vyhodil zo dna na den z prace kvoli tomu ze u mna prespal. Vtedy sa na par mesiacov nastahoval k nam a nasiel si tu pracu. Avsak na uprosenie mamy a babky sa vratil k nim lebo ho vraj potrebuju. O tom ze mu zobrali aj auto lebo nebolo nanho napisane(nechceli ho napisat) ani nehovorim.tak si kupil vlastne ale macku vo vreci. Problem je ten ze aj ked uz byva naspat u mna, nastali ine problemy. Jeho rodina stale nechce o mne ani pocut ale z jeho strany bolo vsetko zle odpustene pretoze mu kupilo auto a prislubili stavbu domu. Avsak vadi mi ze ich stavia do rovnakej pozicie ako mna. Myslim ze by som mala byt na prvom mieste ako jeho snubenica. Ale podla neho je normalne ked este stale chodi k nim sam a ma dva zivoty. Deli jeho volny cas medzi nas. Raz maju tristvrte jeho volneho casu cez tyzden oni a potom zase ja. Pride mi to chore. Takto sa chlap krory sa ma osamostatnit nesprava. Vdaka za rady.

Dominika1234

Nebol by ani tak problem ich ignorovat keby ich priatel nestavial do pozicie v akej som ja a neobranoval ich stale

Svokrovci

No tiež si myslím, že je to choré, ale mám doma takéhoto manžela a boli to niekoľkoročné boje, kým som to nevzdala, začala som pekne jeho rodinu ignorovať, menej navštevovať, keď manžel chce, nech si tam sedí koľko chce, ak sa mi to nepáči, poviem mu to...Proste niektorí rodičia si nechcú uvedomiť, že deti vyrastú a majú vlastný život, vlastného partnera, rodinu, stále otravujú a vyžadujú, na čo boli predtým zvyknutí...Nie je to ľahký boj, ale treba si robiť čo je lepšie, bez ohľadu na všetkých, aspon mne to vychádza tak.