Priatelka ma predcasny orgazmus

Príspevok v téme: Priatelka ma predcasny orgazmus
Matejj

caute
je mozne ze s priatelkou sme nejak super "kompatibilni"?.....myslim to tak ze v sexe nam to nadmieru klape a ona dosiahne orgazmus skoro vzdy velmi skoro...mozno to trva tak 2min a uz ma orgazmus. Niekedy sa jej podari mat aj viac za sebou ale nie moc casto.

Ona si to nevie vysvetlit s partnermi pred tym to tak nemala. Hovori ze ma velmi intenzivne citi a velmi hlboko....ja som maval tiez problem s nou vydrzat dlhsie ale uz treningom vydrzim s nou kolko chcem. Ju to trosku trapi a nevie preco to tak ma....stretli ste sa s predcajnym vyvrcholenim u zeny ??

nestretli

proste ju sex s tebou nebavi a lutuje ta, tak to uhra na co najskorsi orgazmus, aby mala pokoj a ty si zachoval aspon aku-taku hrdost, mozno si dokonca praje, aby sa dostalo aj do usi jej byvaleho na ktoreho je este stiale naviazana, ina moznost ma nenapada

mirinho

tak ona s tym asi nic nenarobi. my chlapi sme celkovo taky, ze to vieme oddialit ale zeny s tym maju asi vacsi problem. no mal by si byt rad, ze ho vobec mava.

Manzel567

Ja manzelke tiez v pohode urobim orgazmus aj do minuty ak chcem a viem jej urobit vaginalny, klitorialny alebo len vzrusovanim bradaviek. Pri klitorialnom ma aj maly squirt. Ale ona kludne dosiahne aj 2-3 orgazmy pocas milovania. A presne ako pises - ona hovori, ze ma velmi citi dnu a dokonca hovori, ze je to pre nu ako droga. No a vsak potom zas nie je problem, ked ti zena "podrzi", aby si sa urobil aj ty, nie. A spolocne vyvrcholenie sme zazili iba raz, ale vsak to nie je vobec ziadny problem, ked kazdy vyvrcholi zvlast. Takze aky mas problem? Vsak jej orgazmom nemusi sex skoncit, ci ano?

Aliss

Ako dlho ste spolu? Ja viem tiez, co je to orgazmus po 2 minutach sexu, ale s tym, ze mna to bavi aj dalej :) A kde najst chut v tom pokracovat, to jej veru neporadim. Co by mohlo ale pomoct, su polohy, v ktorych orgazmus nedosahuje. Ja mam dve take, v ktorych si to uzivam a bavi ma to, ale este som pri nich orgazmus nemala. Preto si ich davame na zaciatok a tie riadne orgazmove "neskor". Mozete to skusit, ci pomoze.

matejj

no "problem" je v tom ze ked ma uz po orgazme tak ju to uz tak nevzrusuje....teda v pripade ked ich nema viac za sebou...niekedy sa jej to da mat viac po sebe inokedy nie ....vy zeny ste sama zahada :D ....samozrejme jej to nevycitam ani nic podobne iba ma to zaujima

Aliss

Prosim pouc ma, co je to predcasny orgazmus? :D Podla toho, co pises a ak chapem dobre, tak ma po 2 min.ograzmus a uz sa jej nechce mat sex? Lebo ak pokracuje v pohode dalej, nechapem v com je problem? Orgazmus sa predsa neda nacasovat. A uz vobec neexistuje nieco take, akoze na konci musia obaja partneri spolocne vyvrcholit, inak to nema zmysel. U zeny prichadza orgazmus kedykolvek pocas sexu, moze byt viacnasobny, alebo jeden poriadny :D Trosku preto nechapem, co vas, resp. ju, trapi?