Ahojte strašne sa bojím leta pre 4veci 1.Som strašne tučná mám strašne škaredú postavu a hanbím sa za ňu a v lete kúpaliská,plavky a tak 2.Na chrbte a na dekolte ma trápi akné mám tam plno pupáčikov a vyzerá to strašne 3.Bude strašné teplo a ja sa velmi potím všade aj na nohách v podpazuší a všade a potom zapácham 4.Na stehnách a nohách mám také hnedé bodky vyzerá to strašne a ked si v elte dám kraťasy Angelika
Leto
Vies co ti pomoze? Ked prestanes lamentovat ale zacnes s tym nieco robit :) Ak ti vadi, ze si pribrata tak schudni. S akne chod ku kozmeticke a snaz sa o plet starat, tak isto ked upravis stravu tak aj ple sa ti upravi a zapachom sa tak isto da nieco robit :)
Moireal-Haha zlatá. Nie do vienka bohužiaľ nie. Metabolizmus som nemala rýchly ani ako dieťa. Cvičím, snažím sa zdravo stravovať, ale zároveň aj nezdravé veci občas, ale s mierou. Ja mám postavu také presýpacie hodiny, ale menšie prsia(B). Boky mám, zadok tiež, pás chudý. Dosť sa snažím, ale fakt ma štvú niekedy ľudia, čo jedia čo sa im zachce a nepriberú nič. :D To není fér.
Pekný deň. ;-)
tak s tym nieco rob, nie...co tak zacat trochu chudnut?
Ked ja sa vlastne ani necudujem ze na Slovensku vsetci leto nenavidia. Ja placem kazdy rok,ze ziadne leto nieje tam kde zijem. :-D 15 stupnikov v juli a auguste. Jupiiiii. :-DD
Zakladatelka, neboj, vela zien ma problem s vyzorom. Proste nehadz flintu do zita a bojuj. Nikto nieje dokonaly a kazdy ma daco co by na sebe rad zmenil.
Pomocnica, ty si taka nasa krasavica tu na fore. :-) Aj nejak makas na tej postave, ci si ju dostala do vienka? Poniektori musia makat a aj tak nic z toho. Ale vsak netreba sa vzdavat. Ale frustracia vie dobre zauradovat. :-D :-(
Súhlasím s komentom podo mnou. Ja mám dobrú postavu a kraťasy aj tak neobľubujem, lebo nemám rada keď ma ľudia, obzvlášť chlapi ocumuju, plus sa cítim veľmi odhalená. Príde mi vždy divné a celkom nepríjemné vidieť dievča čo má celulitídu 300 v kraťasoch...teraz nič na teba osobné ale nie je to veľmi príjemný pohľad. Dlhé sukne, šaty, atď. Keď sa potis, odporúčam vejar so sebou nosiť a vlasy keď tak v cope, to je lepšie. Ten problém mám aj ja, že mi je fakt dosť teplo...:D čo už, ale v lete všetkým. Zápach našťastie nie je môj problém ale antiperspirant ako bolo spomenuté, nosiť tričká, kde pot nevidno atď. Začni cvičiť, beh atď...aaaby si sa aspoň vyformovala. S pleťou choď ku kozmeticke napr, zlepší životosprávu, čistí si pleť. ;-)
Pekný deň. Všetko sa dá zlepšit len tomu daj čas a uvidíš vyvíjajúci sa proces prinesie ovocie..❤ Veľa šťastia.
Ad.1 - čo ti bráni schudnúť?
Ad.2 - stav tvojej pokožky je zrkadlo tvojej životosprávy
(nezdrave stravovanie..)
Ad.3- proti zápachu existuju antiperspiranty
Ad.4- zase životospráva a miesto kraťasov, čo nie je ktovie čo pri tučnych dievčatách, skus nejaku dlhu sukňu, .. ked vanie vánok a rozfukava dlhu suknu ťak to fajne ovieva od spodu...