Ahojte! Zaujimam sa o dobre kremy na prirodnej baze hlavne na plat. Mam suchu plet. Citala som vela komentov o tom, ze ak je v kreme voda, tak tam musi byt konzervant. ok, uz som pochopila, ale v podstate neriesim. Zi vsetkych moznych prispevkov v inych temach som si odniesla, ze dobra je napr. anemarie borlind. Ale potom co som uvidela, ze niektore kremy dosahuju cenovej hladiny aj okolo 30 euro, tak mi spadla sanka. To je dosta drahe. Skusila som weledu, no neviem, ziadna slava... teraz som si objednala krem zo sibircanky s vytazkami z parohov, uvidime, je dost husty, ale taky nestandartny. Taktiez ma zaujali niektore komenty ohladom eterickych olejov, no pozerala som cenniky, je to tiez pomerne draha vecicka aj ked pachne vyborne. lenze je to len olej a stoji ako niektore kremy. Podelte sa samy svojimi skusenostami)
Dobre kremy na plet
Akurát som to tu písala niekde o prírodnej kozmetike, celkom v pohode ceny má RaE, je to česká manufaktúra, testovala som ich deodoranty, a majú i nejaké krémiky. Ale všeobecne celkom fajn aj cenovo Alverde a potom ako píšu Dulcia, na ňu sú samé chvály. A ozaj nemám ešte otestované, ale Mylo, robí to Slovenka, má tam krásne názvy tých produktov ako Slnko v sieti a podobné záležitosti. Ešte ma napadlo, testovala som Nacomi, aj písala o tom, takže pridávam linky na oba príspevky aj RaE aj Nacomi, to Nacomi by mohla byť tvoja šálka kávy. A teraz ma zase ešte napadlo, Cremorlab kórejská kozmetika, dobré ceny, kúpiš vo Fannku už dávnejšie som testovala
www.elimakeupartistblog.com
doporucujem kremy znacky Natinuel,riesia vsetky problemy pleti,ja som mala suchu plet a vyrazky,dnes mam plet cistu a bez vyraziek,chodim do ruzinova,tam vam kozmeticka poradi,vyhladajte si kozmetika inge
Hm, celkom riadny vyber.
Slovenska prirodna kozmetika Dulcia
Mne vyhovuje krem Alverde s jojobou a bambuckym maslom....taky modry, stoji okolo 3 eur...pouziva ho aj mamka..ma prevazne suchu plet a chvali si ho...u mna je to ale tak ze ziadny produkt nemozem pouzivat dlho lebo mi zacne skodit...
Jj, 100% za studena lisovane oleje su omnoho lepsie pre pokozku ako nejaky krem. V tom kreme mas vela lacnej vody a vseliakych chemikalii. Zatial co olej je olej. Imho, 100x lepsia volba je olej. Dokonca by som sa nebal pouzit kvalitny olivovy olej. Zle sa vstrebava, ale za ludovu cenu poskytne neprekonatelny pomer vykon/cena
Zaraza ma, ked niekto napise, ze je to len olej. Oleje su pokozke pribuzne, vacsinu jednodruhovych za studena lisovanych mozes uzivat aj vnutorne, kdezto krem do ust nedas. Oleje dokazu vyborne hydratovat suchu plet a minies pomalsie ako krem.