ahojte ludia ako by ste si vysvetlili keby vam ako jedinej s firmy kolegyna nedala zakusok pri oslave svojich narodenin v praci a vyslovene by vas odignorovala? A nikdy ste sa s nou nepohadali spolupracovali ste s nou plnili jej ulohy.... som velmi sklamana z toho ako sa zachovala... preco su slovenky na seba v praci take?
ako by ste si to vysvetlili?
Neciti v tebe konkurenciu v niecom (praca plat sef) alebo ta niekto iny pred nou neohovoril?
"Mať tak tvoje problémy a prezidentov plat..."
Bud rada, mozno si pri ich priprave ci baleni ani neumyla ruky po hajzli alebo sa pred tym skrabala v nose co ty vies...
Niektore zeny su prasnice co slovo hygiena im nic nehovori
Aspon ta nebude boliet brucho ;-)
ide ti iba o ten poondaný zákusok...????
tak vieš čo, kúp si v cukrárni aj 3 zákusky, zober do práce a pred nou ich pekne s blaženým usmevom zjedz, aby tá suka videla že ty nie si odkazana na jej poondaný zákusok,.. máš na to snád ked zarabaš že si možeš dovoliť kupiť...
proste nerieš... ignoruj... a ty ju ponukni ked donesieš, ked ty budeš mať sviatok, aby ju hryzlo svedomie, že ona minule teba neponukla..
toto su totalne kraviny...
pokial sa v robote nebijete.. tak nejaky koláč by som neriešila...
podla mna ta proste nema rada, nie kazdy si musi s kazdym sediet..., nerob z toho vedu... a pls nehadz vsetkych do jedneho vreca, ze preco su slovenky take... ludia su aj taky, nie len slovenky...
Ja som sa dnes dozvedel od jednej staršej pani, že ľudia si v dnešnej dobe nemajú pomáhať. Uf, tak to už je aká logika alebo cesta alebo what? A len by každý pchal ten svoj nos do cudzích vecí a každý by sa len staral, ale čo sa stará? A že peniaze, to hej, najlepšie je ich dobre a pekne pozarábať a potom ich občas všetky rozdať, wow, to je pocit. Čo je viac?! Ale nie každému odporúčam nasledovať ma - ha, ha.