ako by ste si to vysvetlili?

Príspevok v téme: ako by ste si to vysvetlili?
evka111

ahojte ludia ako by ste si vysvetlili keby vam ako jedinej s firmy kolegyna nedala zakusok pri oslave svojich narodenin v praci a vyslovene by vas odignorovala? A nikdy ste sa s nou nepohadali spolupracovali ste s nou plnili jej ulohy.... som velmi sklamana z toho ako sa zachovala... preco su slovenky na seba v praci take?

cinok

Bud rada, mozno si pri ich priprave ci baleni ani neumyla ruky po hajzli alebo sa pred tym skrabala v nose co ty vies...
Niektore zeny su prasnice co slovo hygiena im nic nehovori
Aspon ta nebude boliet brucho ;-)

hurmikaki

ide ti iba o ten poondaný zákusok...????
tak vieš čo, kúp si v cukrárni aj 3 zákusky, zober do práce a pred nou ich pekne s blaženým usmevom zjedz, aby tá suka videla že ty nie si odkazana na jej poondaný zákusok,.. máš na to snád ked zarabaš že si možeš dovoliť kupiť...

proste nerieš... ignoruj... a ty ju ponukni ked donesieš, ked ty budeš mať sviatok, aby ju hryzlo svedomie, že ona minule teba neponukla..
toto su totalne kraviny...

pokial sa v robote nebijete.. tak nejaky koláč by som neriešila...

dalsi

podla mna ta proste nema rada, nie kazdy si musi s kazdym sediet..., nerob z toho vedu... a pls nehadz vsetkych do jedneho vreca, ze preco su slovenky take... ludia su aj taky, nie len slovenky...

ped

Ja som sa dnes dozvedel od jednej staršej pani, že ľudia si v dnešnej dobe nemajú pomáhať. Uf, tak to už je aká logika alebo cesta alebo what? A len by každý pchal ten svoj nos do cudzích vecí a každý by sa len staral, ale čo sa stará? A že peniaze, to hej, najlepšie je ich dobre a pekne pozarábať a potom ich občas všetky rozdať, wow, to je pocit. Čo je viac?! Ale nie každému odporúčam nasledovať ma - ha, ha.