Aloe vera gel- ano alebo nie?!

RNG

Tomas, ja som nehovoril o olivovom oleji ale extrakte z olivovych listov. Ucinna latka -oleuropein sa nachadza hlavne v listoch. V oleji z plodov je jej velmi malo=jemne nazelenala farba v extra virgin.
Oleuropein je silne antimikrobialny, lieciva latka spominana uz pred 6000 rokmi v starom pisme.
Je aj antiviralny aj antibakterialny prostriedok, preto je pre mna prvy prostriedok proti patogenom, pokial neidentifikujes, ktore su vlastne za tym a vyberies si optimalnu zbran.

Valika64

S Aloe Vera Gelom mám osobnú veľmi dobrú skúsenosť. Nedám naň dopustiť. Pozor ale, nie je Aloe ako Aloe. Doporučovala by som poradiť sa.

kkika10

mne aloe pomohlo a dokonca i moj otec, ktory mal ekzem na rukach si aloe natieral na ruky 4 krat denne a po 3 dnoch mu postupne ustupoval a po 5dnich ani nevedel, ze ho mal...doporucujem vyskusat

RNG

Oreganovy olej 3x300 mg denne vzdy s jedlom. Je to vytazok z koreniny.
Najdes v doplnkovych obchodoch, aj v mnou sponsorovanych.
Pozri na reklamach Google

tomáš

Prosím o radu prispievateľa RNG. čítal som už veľa jeho príspevkov a ďakujem za dobré rady.Mám problemi s Candidou / už sa stav zlepšuje/ ale stále sa mi tvoria v hrdle hlieny.Nezohnal som GSE ale citrovital a olivový olej ešte mi chýba oregánový, len neviem ako mám tie oleje užívať. Môžem potvrdiť liečivé účinky ALOE VERA . Ďakujemza odpoveď.

RNG

Oboje. Virus je v celom tele, aj ked sa prejavuje len na bradaviciach. A brat vitamin C(3 gramy ester C a hlavne selen-400 mcg)