Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodičia a peniaze!

Príspevok v téme: Rodičia a peniaze!
neviemconapisat

Aký je váš názor na to keď si rodičia berú všetky vaše peniaze a myslia si že stále budú rozhodovať o všetkom vo vašom živote pretože bývate u nich?

Mne u z toho fakt začína hrabať a neviem či sa na všetko už nevyjebem a nevykašlem sa na školu.... som na vš a bývam u rodičov, peniaze mám z brigád, zarobím si celkom slušne... a aj tak z toho HOVNO mám!!! rodičia mi všetko zakazujú......

Stratil som celú mladosť!!! CELÚ MLADOSŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani neviete s akým hnevom tento príspevok píšem, fakt mám strašné nervy.... mám 22 rokov a som na vš a stále bývam u svojich debilných rodičov !! mám 3 roky než skončí škola a nemám nervy na to aby som ďaľšie 3 roky žil ako žebrák!

Nefajčím, nepijem, nikdy som nebol na diskotéke, nikdy som nebol nikde vonku s kamarátmi, nikdy som ani nepozval žiadnu babu na kávu, teda nikdy som ani nemal frajerku ani sex, nikdy som nebol na výlete, stále musím počítať každý skurvený cent a rodičom to aj tak nie je dosť a nadávajú mi aj keď si kúpim posratú bagetu za 1,50 € !!! čo toto je dopiče už mi došli nervy fakt ja už neviem ako ďalej!! Toto je nejaký život????????? Za to že oni si dojebali život že si spravili deti a nemohli si splniť svoje sny tak teraz ja musím trpieť kvôli ich pojebaným komplexom????

Ja mám 100 chutí sa vyjebať na celú vysokú školu odísť niekde do roboty. Mám ukončený len posratý gympel tak by som išiel robiť niekde za pokladňu do tesca alebo nejakého upratovača za minimálnu mzdu a mal by som o ničom život tak či tak, ale aspoň by som nemusel počúvať tie debilné kecy rodičov o tom aký som sebec keď si kúpim JEDLO!!!! ach bože

hurmikaki

zlatko, ja som v 22 rokoch žila už sama...
absolutne nezáleží na tom aku maš školu, záleží od tvojej šikovnosti...
a prečo im nepovieš že im peniaze z brigád nedáš??
ved si zaloz učet v banke a tam nech ti posielaju z brigady peniaze,
jednoducho ich nevyberieš a nedáš rodičom...
môžeš aj prerušiť študium, ... opytaj sa v skole, ze by si si skolu urobil neskor, alebo externe ci sa nedá... poprí práci...
pokukaj si pracovne ponuky, kde ponukaju ubytovanie.. najlepsie niekde v zahranici.. ak vies jazyk, čo určite vieš, nie je problem...
pre chlapov je vela roboty... zalezi iba od tvojej šikovnosti...

Starostlivy123

Chlape co ti hrabe? Vsak si dospely tak si daj poslat peniaze z brigady na svoj ucet a nie rodicom preboha. Je super ze ta to nastvalo - chod za rodicmi a povedz im na plnu hubu co si myslis o tom. Vyhodit ta nemozu a su povinni sa o teba starat kym nedostudujes, takze kludne zavolaj policajtov ak by ta chceli delozovat. Ja som mal to iste - postarka mi priniesla domov vyplatu z brigady a rodicia to prevzali a nedali mi to. Ja som narobil bordel a ked ma chceli vyhodit isiel som to oznamit na socialku a bol normalne sud z toho. Sudkyna sa ma pytala kolko potrebujem na studium ake mam vydavky a zaviazala ich aby mi to posielali na ucet kym nevystudujem a po studiu som si nasiel pracu a odstahoval sa. Co narobis ked mas debilov rodicov? Nic ine sa neda robit. Ja som to tak nechcel riesit ale oni ma dotlacili k tomu. Musis mat gule a poznat svoje prava a bit sa za ne inak ta aj v beznom zivote vela ludi okasle a zneuzije.

Matyo

Pokiaľ zarábaš na brigáde celkom slušne, tak si nájdi podnájom, na začiatok stačí ako spolubývajúci, to bude pre teba lepšie ako žiť s rodičmi...

Cliattsi

.....ja ťa chápem. Odporúčam ísť na nejakú ubytovňu, preniesť si tam tie najdôležitejšie veci, na rodičov sa vykašľať, nekomunikovať s nimi. Odložiť peniaze a potom si možno kúpiť nejaký malý lacný pozemok. A tam už si to nejak zariadiš. Aj keď nebudeš bývať tak ako u vás doma, ale budeš bývať..

a_dr1a

Hlavne si zachovaj pokoj klud a zdrave nervy. Pises, ze z brigad si dost zarobis. Byt tebou, tak si vybavim intrak a idem tam. Stoji to malo a plus teplu stravu tam budes mat ako zadarmo. Neviem ci kamoska na VS v BA neplati 1,50 za cele menu a davaju tak velke porcie, ze to ma este aj na veceru. A za intrak plati dakych 70-80e, ma slusne byvanie, pekne vynovene intraky. Ak nie, tak pod byvat na byt. Bud k niekomu, alebo s niekym.
A ak takto nechces, tak proste pod robit. Ale urcite nie tu na SK. Mas gympel, tam ti dali ok zaklad cudzich jazykov a pod si zarobit do zahranicia. Zarob si na byt, plus zaklad do zivota. Pripadne tam ostan uplne. A hlavne zi. Peniaze nie su ciel, ale prostriedok. Nemas byt ich otrokom ako vasi. Ved co mas zo zivota ked si len odopieras? Zi zivotom mladeho cloveka, sportuj, randi, uzivaj si kulturu umenie cestovanie ai

S3DA

V prvom rade si uvedom, že rodičov nezmenis, v druhom rade si uvedom že ak chces zmeniť situáciu v ktorej si, tak začni konať a nie tu nadávať. Čo ti bráni vypadnúť z domu? Do podnájmu, kde je viac ľudí, na ubytovňu, jednoducho kde nebudeš bývať s takýmito despotickymi rodičmi? Tri roky je dlhá doba a za ten čas to by si zblbol, keď už teraz máš v sebe nahromadeného toľko hnevu voči rodičom. Inak sa ti divím ze si neodišiel už skôr a to ja som si myslela že mám rodičov hrozných, oproti tvojim tak to sú naši perfektni keď sa tak na to pozriem. Ja som zutekala z domu hneď v osemnástich, a ver mi že je lepšie sa osamostatniť ako byť večne "pod papučou" od rodičov.