Aký je váš názor na to keď si rodičia berú všetky vaše peniaze a myslia si že stále budú rozhodovať o všetkom vo vašom živote pretože bývate u nich?
Mne u z toho fakt začína hrabať a neviem či sa na všetko už nevyjebem a nevykašlem sa na školu.... som na vš a bývam u rodičov, peniaze mám z brigád, zarobím si celkom slušne... a aj tak z toho HOVNO mám!!! rodičia mi všetko zakazujú......
Stratil som celú mladosť!!! CELÚ MLADOSŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani neviete s akým hnevom tento príspevok píšem, fakt mám strašné nervy.... mám 22 rokov a som na vš a stále bývam u svojich debilných rodičov !! mám 3 roky než skončí škola a nemám nervy na to aby som ďaľšie 3 roky žil ako žebrák!
Nefajčím, nepijem, nikdy som nebol na diskotéke, nikdy som nebol nikde vonku s kamarátmi, nikdy som ani nepozval žiadnu babu na kávu, teda nikdy som ani nemal frajerku ani sex, nikdy som nebol na výlete, stále musím počítať každý skurvený cent a rodičom to aj tak nie je dosť a nadávajú mi aj keď si kúpim posratú bagetu za 1,50 € !!! čo toto je dopiče už mi došli nervy fakt ja už neviem ako ďalej!! Toto je nejaký život????????? Za to že oni si dojebali život že si spravili deti a nemohli si splniť svoje sny tak teraz ja musím trpieť kvôli ich pojebaným komplexom????
Ja mám 100 chutí sa vyjebať na celú vysokú školu odísť niekde do roboty. Mám ukončený len posratý gympel tak by som išiel robiť niekde za pokladňu do tesca alebo nejakého upratovača za minimálnu mzdu a mal by som o ničom život tak či tak, ale aspoň by som nemusel počúvať tie debilné kecy rodičov o tom aký som sebec keď si kúpim JEDLO!!!! ach bože