PROSIM PORADTE!!!

Príspevok v téme: PROSIM PORADTE!!!
anonym_7797

Chcela by som si dať vybrať vyduté znamienko, ktoré mám na hlave vo vlasoch s priemerom asi 1,5cm. Len sa bojím, lebo nad ním o 1cm vyššie mi už asi 3 mesiac rastie ďalšie znamienko s priemerom 0,5cm. Okrem toho mám na hlave ešte ďalších 7 vydutých znamienok, z ktorých 2 rastú do výšky. Bojím sa, že je to vážnejšie. Máte s tým skúsenosti? Ako odstraňujú znamienká na hlave? A čo keď to mám hlbšie? Ako by sa dalo zisťiť, ktoré treba vybrať? Alebo radšej všetky? Aj na tele mám veľa znamienok, ktoré sú v pohybe. Prosím o radu! Prosím a ďakujem.

ajjka

Potrebovala by som zmeniť gynekologičku v meste Žilina. Myslíte, že lekári majú záujem o nových pacientov ? Čo mám urobiť, aby som sa mohla podakovať za služby tej súčasnej a nezostať bez ošetrujúceho lekára ?
Niektorí lekári sú proste šikovnejší a ochotnejší a potom sú tu tí ostatní.

Ďakujem za radu. Najradšej od lekára. :-)))) Ajka

kattuska

jednoznacne chod ku koznemu, ja som tak spravila, a uz mam o 2 znamienka menej, jedno na tvari a jedno na chrbte, musis vsak ratat s tym ze ti potom ostane jazvicka a chvilu to bude trvat ked ich mas tolko, do jednej oblasti pichnu jednu inekciu,
no moj kozny ani na mna mocnepozeral a hned mi vypisal listok na chirurgiu, oni maju taky nazor ze lepsie vsetko prec,
paa drz sa

kamilka

Ahoj, v prvom rade treba ísť ku kožnej doktorke/doktorovi, ktorá ti všetky znamienka pozrie a upozorní na tie, ktoré sú najproblematickejšie. Tiež ti vysvetlí, ako sa také znamienka odstraňujú a pošle ťa k odborníkovi. Viem, že sa neproblematické znamienka dajú jednoducho zamraziť a potom samé odpadné, niektoré sa musia vyrezať - umŕtvia ti časť tela, kde znamienko je. Hlavne sa neboj a choď sa s tým ukázať k lekárovi! Držím palce.