Takže mám 20 rokov , mám priateľa (24) ktoreho strašne ľúbim ..ale k téme : asi pred dvoma tyždňami sme mali prvy sex , teda ak sa to tak dá nazvať , ja som bola panna a dosť ma to bolelo ale inak som s toho nič nemala a myslím že ani on , cítila som sa strašne pretože on nevedel že som panna a ani nechcem aby to vedel .. chcela by som vás poprosiť o radu ako postupovať , ako ho uspokojiť čo najlepšie a vlastne úplne čo mám robiť , viem že v mojom veku už by som mala vedieť čo robiť ... budem vďačná za vaše rady pretože nechcem zažiť zase ten pocit hanby
Prvý sex
Ahoj, napis na -adresa odstránená-.
To je lepsie, ako tu pocuvat hluposti :)
Ahoj. Neviem teda, aký máš dôvod priateľovi tajiť niečo takéto, ale asi by som to na tvojom mieste zvážila, pretože by mal vedieť, že nie si skúsená, aby ťa mohol do tohto sveta trochu zasvätiť a pomôcť ti dostať sa do toho. Ďalej by som ti odporučila naučiť sa, čo sa páči tebe samej a naučiť to aj priateľa (ja sama by som napríklad nemala hneď na začiatku odvahu mu to aj ukázať, ale porozprávať mu to môžeš). Ver mi, aj preňho to bude oveľa vzrušujúcejšie, keď bude vidieť, že aj tebe sa to páči, resp. že sa ti páči, čo ti robí on. Ak sa ti nepáči skúšať to sama na sebe, vyskúšajte s priateľom niečo, čo ťa zaujalo napríklad v romantickom filme, to myslím na začiatok stačí. No a ak priateľ už nejaké skúsenosti má, určite už má nejaké preferencie, tak sa ho jednoducho spýtaj :) alebo aj rob, čo vieš, improvizuj a sleduj jeho reakcie.
Časom sa naučíte, čo sa páči tomu druhému. :)
P.S.: Z tej bolesti si nič nerob. Ak odvtedy nič nebolo, hlavne sa kvôli tomu neboj druhého rázu, určite to už tak bolieť nebude, vlastne by nemuselo už vôbec.