...CO TO JE??? POMOZTE

agina

Kup si v drogerii krem Veet proti cervenym vyrazkacm a zarastajucim chlpkom, to ti pomoze. Alebo mast Framykoin v lekarni.

stevebarman

Ahoj Elen, dakujem za odp.ano svrbi ma to velmi ale teplotu mam normalnu a imunita je tiez OK. Ku lekarovi sa tak skoro nedostanem lebo som pracovne odcestovany, ale bol som v lekarni a kupil som si CALCIUM PANTOTHENICUM to je nejaka hojiva mast ale nevidim ziadne vysledky. Fakt neviem co to je, dufam ze to neni ziadna poh.choroba. tak dik ze si nieco odp. a ak mas cas tak este nieco odpis

elllenka22

svrbiii ta to ? mas to moc vela utekaj hned k lekarovi... mne sa takto spravil genitalny herpes. najskor to bolo cervene zopar dni a potom to uz boli pluzfgieriky a bolo ich akoze dost vela. teplotu nemas . imunita ok ? lebo ja som to dostala zo znizenej imunity . myslela som ze zomrem vtedy som az od bolesti a s vrbenia plakala ale kedze to mas dva mesiace tak hadam nie to svrbenie a bolenie by si nevydrzal. zrejme to bude aj z holenia , vie s naprikld ja ked si oholim nohy a je teplo spotim sa mam niekedy drobne vyrazky. ale na drhy den by to malo vymiznut .chod k lekarovi. ked ze som ja tu hanbu :) prekonala tak to by uz mohol kazdy :) budes sa citit viac ok ked budes vediet co to je drzim palce

stefen

Mozu to byt "potnicky",ktore vznikaju hlavne v lete,ked sa pohlavne organy paria v spodnom pradle,ale moze to byt aj nieco ine,preto by si mal ist najskor na kozne a tam ti stanovia diagnozu.Nie je to predsa ziadna hanba ist na kozne,ked je to potrebne,aj ked sa to tyka chulostivych partii tela.

stefen

Mozu to byt "potnicky",ktore vznikaju hlavne v lete,ked sa pohlavne organy paria v spodnom pradle,ale moze to byt aj nieco ine,preto by si mal ist najskor na kozne a tam ti stanovia diagnozu.Nie je to predsa ziadna hanba ist na kozne,ked je to potrebne,aj ked sa to tyka chulostivych partii tela.