Alergia na pel

Príspevok v téme: Alergia na pel
MissEsh

Ahojte,

alergia sa mi prejavuje opuchnutim sliznice nosa, nadchou, rezanim a slzenim oci, ale predosvsetkym - neskutocnym svrbenim podnebia a hrdla. ked si to tam skriabem kadejako jazykom, tak ma to hrdlo az boli. Lieky na potlacanie priznakov ako Zodac mi pomahaju, ale nemozem ich brat kvoli inym problemom, ktore mi sposobuju (hnacky). Ako ste sa zbavili alergie uplne? Nechcem len potlacat priznaky. Dakujem.

petruska1987

Haha, mne to ako rekalama zase nepride, mozno chcel len realne poradit, raz ked ma niekto alergiu a je ako spuchnuty usopleny zemiak a presiel si ty, tak moze realne poradit v dobrom. Ja osobne som okrem caju (a nie jedneho) aj tablety, no tiez prirodne. Nejdem ich tu v tejto teme chvalit nejak extra (ide o Stopalerg), no mne pomahaju a v spojeni s cajmi sa citim uplne ako bezny smrtelnik aj pocas jari a podobne :)

Hande

ja som písala o žihlave že čistí krv, čítala som že zmierňuje alergicke prejavy,.. a aha dotyčny ↓ už ide robiť reklamu bylinkarovi...→ možno sebe..
stačí isť niekde na lúku, k lesu, mimo cesty a aut, kde nie je znečistena žihlava, natrhať si nasušiť na zimu.. a teraz piť z čerstvej žihlavy čaj,

horvatmarek

Ahoj. Tiež som mal problémy s alergiou na pel. Velmi ma trápila senná nádcha, slzenie očí a upchatý nos. Spoznal som jedného miestneho "bylinkára". Vyrába veľmi kvalitné žihľavové sirupy. Od kedy pijem žihľavový sirup nemám s alergiou problémy. Pokiaľ by si chcel, môžem ti dať na neho kontakt.

Hande

su aj ine lieky na alergiu, to si už všetky skusila a zo všetkych hnačkuješ???
ja som bez liekov, pijem žihlavovy čaj, chod si natrhať akurat rastie mladá žihlava, nasuš si aj na zimu...
čistí krv,...
a mam sprej do nosa Nasofan, - od alergologičky, ja fungujem iba na tom... kedze ja mam v podstate len tečenie z nosa.. ale celoročne