Dlhodoba slabost a zapal uzlin

Príspevok v téme: Dlhodoba slabost a zapal uzlin
hugi776

Dobry den, chcel by som sa poradit ohladne mojho zdravotneho stavu.

Asi pred mesiacom som zacal pocitovat velku slabost unavu a do toho zapalene uzliny, navstivil som lekara ktory mu nameral zvysene crp okolo 76 a dal mi antibiotika na 7 dni na kontrole bolo cro opet vysoke asi 46 tak mi kazal s nimi pokracovat dalej ... po 10 dnoch som bol na 27 kde mi povedal ze to mam uz doliecit bez antiviotik, slabost v podatate presla dal som si dalsich 10 dni pauzu od vartkych aktivit a vratil som sa k svojmu zivotnemu stylu - sluzobky, stres v praci, vysoke nasadenie a silove treningy vo fitnes.

zhruba tri tyzdne som sa citil dobre vsetko bolo v poriadku potom sme odcestovali na dovolenku asi 9000 km od domova kde sa mi vsetko vrstilo. zapalene uzliny hore na krku ked si zatlacil trosku hlbsie... unava stale by som len spal a nic sa mi nechce robit, nervozita a obcasna bolest klbov, hlavu mam oblbnutu ako by sa mi chcrla tocit.

uz zhruba dva roky mam zvacsene krcne mandle kde sa mi vytvarali capy ... hrdlo som si zacal cistit a zacal som uzivat vitamin c silny koncentrat v kvapkach odvtedy bolo vsetko v poriadku. moje tazkosti zacali presne v obdobi ked som ho prestal uzivat.

lekar mi robil testy aj na mononukleozu a ine ale nic z toho sa nepotvrdilo.

Viete mi porwdit co dalej? ked som si dal
pred cca rokom a pol rovit vyter z hrdla nemal som tam ziadnu infekciu ani nic preco by ich trebáo vyberat. zvacsene su vsak stale a dnes mam v hrdle na konzi za zubami biele povlaky.

dakujem za akukolvek radu.

netreba

Rok a pol je dlhá doba, bolo by dobré opäť zhodnotiť stav mandlí a zopakovať výtery na ORL. Zatiaľ si môžeš kúpiť v lekárni napr. Florsalmin.