Prosim, kto vie poradit?
Chcela by som sestre požičiat väčšiu sumu peñazí.No chcela by som to mat pre istotu ošetrené.( na mestskom úrade).Tak sme sa dohodli aj so sestrou. Kto mi vie poradit, čo tá zmluva má obsahovat??? Ako to má celé vyzerat ????
Zmluva o požičaní peñazí
Mne tiez radili napisat svojimi slovami, ale overit na mestskom urade. Len som nevedela, co tam vobec napisat. takze 2-3 vety stacia ??? A s tym potom ist na mestsky urad ???
Ziadny pravnik - normalne svojimi slovami napisat ze dna toho a toho v meste tom a tom som svojej sestre pozicala tolko a toljo s tym ze mi to vrati vtedy a vtedy.
Obidve podpiste a bolo by dobre ak by tam bol aj nejaky iny clovek ako svedok. Ja som pozical tak, ze som vytiahol.z banky a ten clovek sa mi podpisal na ten bankovy vypis a nechcel mi vratit a sud to uznal s tym ze preco by sa mi niekto cudzi iba tak podpisal na ten vypis. Papier treba bez neho by som nepozical lebo stat sa moze hocico ale sudu staci bezny dokaz ze k pozicke doslo a nemusi to byt zmluva u pravnika ci notara.
Ak nie si právnik a nemas známeho ktorý ním je, odporúčam nejakeho navštíviť. Lebo len tak hala bala vypísaný papier z internetu je absolútne k ničomu a napadnuteľný na súde ak nebude obsahovať povinne údaje. Ja viem že chceš ušetriť, ale ak by sa ti peniaze nevrátili, vyšlo by ta to oveľa viac
Smer právnik. To je ako opravovať auto podľa návodu z internetu. Potom sa ľudia čudujú...