Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobré zlatníctvo v Bratislave?

jurajho

no vsak to, ze to nie je vobec take jednoduche, ako sa zenam moze zdat. ja som riesil prsten cez 3D zlatnictvo v ba. sice vacsinou na dialku, ale aj v tom mi vedeli pomoct, takze som k nim nemusel chodit, co mi vsetko dost ulahcilo. osobne by som na druhy krat volbu nemenil

jurajho

isto hej, ja som to prednedavnom zazival tiez a nevedel som sa pohnut kam, lebo som chcel, aby sa jej pacil. kedze som dost nerozhodna povaha, bolo to celkom tazke, no nastastie som sa dostal k zlatnictvu, ktore mi poradilo, vytvorilo a aj vdaka nim a paradnemu snubaku mi priatelka povedala ano

bendiq

Myslíte, že bude lepšie, ak to dám teda vyryť z vnútornej strany? Ja som si myslel, že to bude takto originálnejšie :/

slivca

hmm zaujimava predstava. no osobne by som bola skor za taku moznost, ze by to vyryte bolo z vnutornej strany prstena. preco to chces dat vlastne z vonka?

bendiq

Povedal by som, že to nie je nič zložitého. V strede by mal byť kamienok a po bokoch, no z prednej strany, by som chcel dat vyryť naše iniciály a dátum. Myslíte si, že by to dobre vyzeralo?

Darla111

Ponuka je asi taka ista v kazdom z nich, mozno sa teda treba zamerat hlavne na kvalitu. Ta by mala byt v takomto pripade najdolezitejsia. Aj si uz v nejakom fyzicky bol?