Viete mi poradiť zlatníctvo, ak by som mal záujem o šperk na mieru? Chcel by som priateľku požiadať o ruku a mám ako takú predstavu o snúbnom prsteni, no mal by byť na mieru, keďže som taký ako hľadám nenašiel :(
Dobré zlatníctvo v Bratislave?
Ako myslíš, že si to riešil na diaľku? To sa aj dá?
no vsak to, ze to nie je vobec take jednoduche, ako sa zenam moze zdat. ja som riesil prsten cez 3D zlatnictvo v ba. sice vacsinou na dialku, ale aj v tom mi vedeli pomoct, takze som k nim nemusel chodit, co mi vsetko dost ulahcilo. osobne by som na druhy krat volbu nemenil
jurajho aspoň niekto vie, ako sa cítim :D A kde si prosím ťa bol, ak to nie je tajné
isto hej, ja som to prednedavnom zazival tiez a nevedel som sa pohnut kam, lebo som chcel, aby sa jej pacil. kedze som dost nerozhodna povaha, bolo to celkom tazke, no nastastie som sa dostal k zlatnictvu, ktore mi poradilo, vytvorilo a aj vdaka nim a paradnemu snubaku mi priatelka povedala ano
Myslíte, že bude lepšie, ak to dám teda vyryť z vnútornej strany? Ja som si myslel, že to bude takto originálnejšie :/
ja by som to tiez na vrchnu stranu nedavala
hmm zaujimava predstava. no osobne by som bola skor za taku moznost, ze by to vyryte bolo z vnutornej strany prstena. preco to chces dat vlastne z vonka?
Povedal by som, že to nie je nič zložitého. V strede by mal byť kamienok a po bokoch, no z prednej strany, by som chcel dat vyryť naše iniciály a dátum. Myslíte si, že by to dobre vyzeralo?
Ponuka je asi taka ista v kazdom z nich, mozno sa teda treba zamerat hlavne na kvalitu. Ta by mala byt v takomto pripade najdolezitejsia. Aj si uz v nejakom fyzicky bol?
môžem sa spýtať, akú máš predstavu, keď sa ti doposiaľ žiadny nepáčil?