Viete mi poradiť zlatníctvo, ak by som mal záujem o šperk na mieru? Chcel by som priateľku požiadať o ruku a mám ako takú predstavu o snúbnom prsteni, no mal by byť na mieru, keďže som taký ako hľadám nenašiel :(
Dobré zlatníctvo v Bratislave?
Vieš čo, dal som na odporúčanie jurajha, takže zvíťazilo 3D Zlatníctvo. Našiel som si čas na jednu osobnú konzultáciu, no inak sme všetko riešili zväčša cez telefón a internet. Dostatočne ma presvedčili o kvalite svojich prác, takže som stratil všetky pochybnosti
tak to som teda zvedavy, co si vymyslel :D
No medzitým som sa už rozhodol a začali sme so zlatníkom komunikovať a môžem sa pochváliť, že sme sa dohodli, teda ja som sa konečne rozhodol pre konečný vizuál. Takže už si naň musím len počkať
vies co neviem presne ale do 2 mesiacov som to dal :) a to som bol rad, ze to na moj vkus bolo celkom rychlo
Hej to chápem ale tak u teba konkrétne to trvalo ako dlho?
to je tazko povedat kedze kazdy chce nieco ine, kazdy si tie stretnutia alebo konzultacie naplanuje inak podla svojho casu takze to sa neda len tak povedat kolko to trva
ale ved dobre, ja som to vobec nemyslel nejako zle len som proste chcel povedat, ze sa podla mna bude tesit z akehokolvek prstena ak ta ma rada a ide jej o to aby bola hlavne s tebou a nie o to kolko stal
To vážne? Som ešte nepočula, že by nejaké zlatníctvo poskytovalo takéto služby. Ale je to výhoda lebo veď asi nie každý má možnosť tam k nim stále cestovať. A koľko celý tento proces trval?
A aby som odpovedal na to tak tu nejde o to, že či jej to je jedno alebo nie, jej by sa podľa mňa páčil aj umelý krúžok z plastovej fľašky keď by bol odo mňa ale ide o to, že ja chcem aby bol dokonalý a potešil som ju
ak ta lubi, podla mna ako kolvek bude vyzerat, tak jej to bude v podstate jedno, hlavne, ze bude nejaky mat
ja som kvoli praci doma malo a tak niekedy nebolo mozne sa s nimi stretnut. poslal som svoju predstavu a ostatok sme riesili bud cez tel alebo cez skype :) osobne ma taketo forma komunikacie prekvapila, no aj potesila