Usla som po milovani od neho

Príspevok v téme: Usla som po milovani od neho
poleno

Vela zien riesi,kto sa po prvom spolocnom milovani ozve ako prvy.A vcera sa to v noci stalo.Ja neviem,ci som spanikarila,alebo co sa vlastne stalo,ale ja som doslova od neho usla.Proste sme sa milovali,chvilu sme vedla seba lezali,on si dal na seba tricko,bol na wc a napit sa,ja som medzitym vstala,obliekla sa..
Ked ma zbadal,co robim,sa ma spytal,ci neostanem?Ja som aj chcela,ale neviem co sa stalo,akoby som sa nalakala,nevedela som,co mam v tej chvili robit,rozlucila som sa s nim. Videla som na nom,ze je prekvapeny,tak som k nemu podisla-dala som mu bozk na usta a odisla som.Este sa ma rychlo pytal,ci nezabludim,ci neostanem,ze je noc,ale ja som rychlo odisla.Naozaj neviem,preco. Roky som sama.Mala som tak zvlastny pocit.Proste ma to hnalo prec. Uz rano sa mi ozval,napisal mi,pozdravil ma a hned sa ma pytal,ci je vsetko v poriadku?Ze vcera a dnes to tak nevyzeralo.. Ja som mu odpisala,ze je vsetko v poriadku a ako sa ma on?Odpisal mi,ze ked je vsetko v poriadku,tak ze je potom rad. Este sme si nieco pisali.
Viete,ja si hrozne nadavam,ze som doslova od neho usla.Ale akysi strach ma premohol.Nie z neho.Z tej intimity,milovania.Akoby ma prepadla panika zo zblizenia.Teraz mam strach,ci sa este spolu stretneme?A budeme spolu v kontakte.Pozname sa pol roka.Ja by som chcela byt s nim velmi v kontakte,ako sme boli spolu aj doteraz.Ale ci on bude chciet? Ale zas si hovorim,zeby sa mi inak neozyval,keby nemal o mna zaujem. Myslite si aj vy,ze ked sa muz po takomto zblizeni ozve a zaujima sa o tu zenu,ze ma o nu zaujem?Ze ju chce este stretavat dalej? Pripadam vam asi hlupo,ale mam dost strach zo vztahov.. On ma 34 rokov

suteren

On ma 34 a ty co mas 20?
A pocas milovania ta panika nechytala z intimity? Zo zblizenia tiel? Ved vtedy si bola s nim jedni telo...

poleno

Biela Kobra.Dakujem ti velmi pekne.Naozaj si to vystihla tak,ako keby si ma poznala osobne.Uz som sa mu teraz poobede ozvala,mala som v praci dost dolezitu prezentaciu,vedel o tom.Tak som mu napisala,ze mi to super doladlo. Zablahozelal mi a tesil sa spolu so mnou. Ja som sa zas jeho pytala,ako sa jemu dari.Piseme si stylom,ako aj pred touto nocou. Cize pohodovo, zabavne,podporujeme sa. A sama som uz 7.rokov

Jana Lukacova

poleno:

"Nerada by som ho nechala v tom,aby ten moj unik bral,ze on spravil nieco zle"...tak mu to napíšte/povedzte ;)

Biela Kobra

Normálna panika, je celkom bežná u ľudí, ktorí sa boja vzťahov, života, aj keď po vzťahoch a živote túžia. Neurobila si nič zlé, len si sa zľakla. Behom dňa sa ti to v hlave rozleží. Ak vravíš, že sa ti ozval, ozvi sa aj ty jemu a konaj tak, ako keby sa nič nestalo. O ničom ho prehnane neubezpečuj, ani nezamlčuj, proste sa tvár prirodzene a normálne. Máte za sebou pekné milovanie a pokojne to tak môže pokračovať. Verím tomu, že dôjde aj k druhej príležitosti a potom k mnohým ďalším. Vždy sa snaž správať prirodzene. Užívaj si, čo ti život ponúka - ten chlapec má o teba záujem, záleží mu na tebe, tak ber, ako to je. Zvykneš si, že deliť sa o seba, svoj čas a svoj život s druhým človekom je príjemné, pokiaľ si rozumiete. Keby to tak nebolo, ľudstvo by vyhynulo. Raz sa mu možno priznáš, ako si sa vtedy na prvý raz zľakla, a spoločne sa na tom zasmejete.

poleno

Jana Lukacova. Dakujem vam.Mam mu o tom,co sa stalo,napisat?Nerada by som ho nechala v tom,aby ten moj unik bral,ze on spravil nieco zle.Uvedomujem si,ze som spravila chybu.Ale v tej chvili som naozaj nevedela,co mam robit.Urcite sme to obaja dopredu neplanovali.On isiel napriklad do sprchy,bol tam aj dost dlho,a ked sa vratil,povedal mi,ze si myslel,ze ked sa vrati,ze uz tam nebudem.Ze ujdem.

Jana Lukacova

poleno:

spanikárila ste, to sa stáva, nie ste poleno, potrebujete iba prijať a prejaviť svoj strach, ktorý milovanie spustilo. Z toho čo píšete, Vám dotyčný svoj záujem prejavuje...ak máte o neho skutočný záujem aj Vy buďte k nemu úprimná o tom, čo sa stalo, tak ako ste to tu napísala (Váš útek v ňom zanechal otáznik) a uvidíte ako sa bude vaša známosť vyvíjať ďalej...bez úprimnosti Vám nikdy žiaden vzťah fungovať nebude...tak, ako Vy máte svoje "citlivé" miesto, tak isto ho má aj on a každý z nás...držím palce!