Kde? Toto forum bez vas riadne upadlo!
Maoam, Doubledog, Kabel, Fleur-de-lis, Meretseger a ostatni - kde ste?
Kde by boli?
Ziju svoj zivot, myslis ze tu budu kysnut cely zivot?
Zivot bezi a ludia sa menia ako ich nazory, zaujmy, potreby...asi ich to uz prestalo bavit tu chodit a povedali si ze je cas skoncit.
Alebo..
youtu.be
Niekoho zaujímajú napríklad iba témy o zuboch a chodí iba do tých. Ako ja. Kto má problémy iba so zubami a inak je viac -menej zdravý.
Kto má problém so srdcom, tak chodí iba to takých tém, ktoré sú o tom a do iných nenakukne.
Kto má zdravotný problém iného rázu, ide si to tém o tom jeho probléme.
To je jasné.
Fórum upadá, lebo prevládajú také iné témy. Nie ani o zdraví a o zdravotných problémoch, ale o... hlúpostiach typu kto má za sebou sklamanie v láske, kto sa s kým vyspal, kto koho chce len na sex, kto komu zle urobil, kto koho okradol, kto koho nenávidí, kto koho miluje, kto si nevie nájst´partnera, partnerku, rozchody a láska.... kto zrovna témy tohto typu nemusí, ten sem ani nepríde. S pribúdajúcimi rokmi stále menej a menej tém sa naozaj týka zdravia.
Jej Anjelik, dakujem :) Nerada by som ta zatazovala svojimi problemami, takze pisat ti isto nebudem. Ja len, ze dakujem vela raz za tvoje slova :)
Vacsina odisla kvoli anjelikovi, lebo sa naparoval, urazal a tie duchovne sracky sa nedali citat.
Maoam odisla, lebo bola stihacka a isla po doubledogovi, ktory odisiel, aby mal od nej pokoj.
Veľmi pekne ďakujem za milé slová. :o) Ja osobne nechodím na iné fóra, ale ak by si ty mala problém, kľudne napíš...rada ti zase odpoviem. :o)
Velka pravda Anjelik :) Chodis teraz na ine forum? Mne tvoje pohlady na vztahy velmi pomahali, sem tam mi aj v beznom zivote napadne, ze co by si asi na "moju bolacku" povedala ty a niekedy sa stane, ze riesim situaciu s ovela vacsim prehladom a kludom :) Nechcem ta vyzdvihovat do nebies, nemam ta za vzor, to nie, len...pacili sa mi tvoje nazory...a velmi sa tesim, az raz dosiahnem podobny stav mysle/duse ako mas ty :)
Bola, nebola, raz kdesi v hlbokom Vesmíre prekrásna planéta,obývaná vyspelými bytosťami .ktoré, keď aj občas mali odlišné názory na to, čo a ako robiť, čo a ako chápať, vždy sa vedeli dohodnúť a stáli si za svojimi vyhláseniami. Každý mal vlastné meno, nick,a to ho zaväzovalo neklamať, nepodvádzať, prezentovať sa najlepšie, ako vedel.:o)
Ale nie vždy to, čo funguje, je dobré a svojim spôsobom dokonalé, dokáže prežiť. Nájazd *kočovníkov*,z inej planéty, kde sa vytratila úcta jedného k druhému, kde meno sa stalo iba písmenami rôznych kombinácií, kde urážky, nadávky, prázdne reči, sa stali nepísaným zákonom a nahradili to, čo fungovalo. A tak sa pôvodní obyvatelia rozhodli a svoju planétu nechali kočovníkom..vediac, že sú schopní sa usadiť aj inde, berúc si so sebou svoju múdrosť a svoje pochopenie. Občas ale nostalgicky nazrú na to, čoho súčasťou boli, roky a iba nechápavo krútia hlavou.
Stačilo pritom tak málo..ustrážiť si identity prispievateľov a nenechať fórum trolom a truľom. Nič sa však nedeje bez príčiny a asi to takto niekomu vyhovuje viac.:o)
Maoamku si pamatam este spred 5 rokov, ked som tu prisla prvy raz, pod inym nickom. Tiez mi chyba :) A urcite Anjelik*. Podla mna dostali rozum. Sama neviem preco som tu prisla po takom case, nebavi ma to osocovanie tu. Kedysi tu boli vidno IP adresy a ak pisal ktosi z dvoch nickov, bolo to vidno....Dnes si tu kazdy robi co chce a forum upada