Dobrý deň, už cez rok a pol som zaľúbená do môjho učiteľa.Len netuším či to cíti tak ako ja, pravdepodobne nie.Lenže, posledných pár mesiacov som si všimla že na mňa stále pozerá,keď na neho pozriem tiež , usmeje sa a ja mu úsmej opätujem.Niekedy na mňa aj žmurkne s jedným okom.A keď vchádzame do triedy , tak ma letmo chytí za chrbát a ide vedľa mňa až kým neprídeme.Keď diktuje poznámky stojí priamo pri mne , a tak isto aj pri písaní písomky.Je o 15 rokov starší.Myslíte že by za tým všetkým mohlo byť to ,že ma chce?Možno niečo naznačuje?
Neviem či to cíti rovnako
Ty máš kolko rokov ?
Urcite s tebou nechce mat nic. Nebude riskovat stratu zamestnania a este aj svoju povest, aby ho mali vsetci tam za uchyla a pedofila. Je normalne, ze sa ucitelia na ziakov usmeju a nie je za tym ziadna sexualna ziadostivost, ale len obycajne bezne sympatie.
A ci o tom vie, ze si donho buchnutá? No to zalezi od toho, ci si sa s tym niekomu niekedy zdoverila alebo nie. Ked si to este nikdy nikomu nepovedala a nechavas si to len pre seba, tak o tom s najväcsou pravdepodobnostou nevie. Ale ked si to vykvakala pred celou triedou a este aj pred kopou ludi z dalsich tried, pripadne ked si to napisala na FB vsetkym, ktorym sa to len napisat dalo tak sa mu to mohlo uz dostat do usi (pocul od niekoho) alebo do oci (hackne sa na tvoj profil a vidí).
a ty mas 13-16?
Tak si nic nenahovaraj..