Vie mi tu niekto poradiť ohľadom adopcie dieťaťa. Napríklad ako dlho sa čaká pokiaľ chceme mimino a riziko takejto adopcie a všetko kolo toho.
adopcia
ja by som do toho nesiel. s adoptivnymi detmi je statisticky viac problemov ako s vlastnymi a v konecnom dosledku sa budes starat o cudzie decko. Nehovorim kebyze niekto z rodiny sa nemoze starat tak by som to zobral ale takto anonymne je to hlupost.
dieta uz nejde vratit :D :D ale nevrav. som myslel ze to je ako z reklamaciou mixeru.... rozhodnutie mat dieta je obrovska zodpovednost, preto si to poriadne 10x premysli. raz ked mas dieta si zodpovedna aj za neho 24/7
Adopcia je veľmi odvážne rozhodnutie.Nesie veľa rizík.Nepoznáte genetický potenciál dieťaťa,čo sa objaví v puberte,problematickejšia výchova.Dieťa až bude vedieť, že nie ste jeho rodičia,bude sa snažiť vyhľadať biologických rodičov,ak by ste adoptovali jedinca minoritnej skupiny,časom bude k tejto minorite inklinovať i keď by bolo adoptované ako malé dieťa.Osobne odporúčam,ak nemôžete mať vlastného potomka,vziať si dieťa do pestúnskej starostlivosti,z čoho sa dá vycúvať,raz adoptované dieťa vrátiť už nejde.Všeobecne štatistiky prinášajú viac negatív ako pozitív adopcie,veľa "rodičov" bolo potom nešťastných.