Ani neviem, asi kamaráti, táto generácia

Príspevok v téme: Ani neviem, asi kamaráti, táto generácia
Eeris

Ahoj. Neviem ako zacat, ani ci take nieco sem vobec patri ale... mam 18 rokov, prestahovali sme sa 400 km ku Bratislave a nech sa akokolvek snazim, nedokazem si najst ziadne kamaratky. Pre obycajne dievca z dediny je Blava nieco nove, nieco velke, co som doteraz nepoznala. Prestupila som aj na novu strednu skolu a tam ma vobec neprijali, vysmievaju sa mi lebo som vysoka, prestala som mat akykolvek zaujem o skolu, zhorsila som sa z dvojkarky o 2 stupne, domov chodim s placom. Cele prestavky sedim v satniach na zemi, aby som nemusela pocuvat ohovaranie a konverzacie na styl: "Do pi*ce, do pi*ce, do pi*ce, ty pi*ca mna je*neee, ten ko*kot po*ebany co zaj*ebal do pi*ceee ku*va" a pod... ide mi prasknut hlava. To vazne sa ludia v mojom veku uz nevedia bavit o rozumnych temach? Vazne je kompliment, ked sa kamaratky navzajom pred sebou nazyvaju pi*ami? Som na skole bez urovne je mi to jasne a cakala som vselico, ale nie takyto extrem. Ucitelia sa tymto dievcinam idu zavrtat do zadku, lebo maju bohatych rodicov, ktori sponzoruju skolu. Ja mam akurat takych, ktori sa ma nikdy nepokusili spoznat, lebo inak by mi nevycitali, ze vsetko je to moja vina, lebo som ina. Som hrda na to, ze nefajcim, nepijem, nenadavam a ani ma to nelaka. Ale je mi luto, ze kvoli tomu nemam s kym ist von. Teraz ked je uz take krasne pocasie, tak velmi by som isla len tak niekam do mesta sa prejst, co ja viem pofotit sa, na korcule, na bajk, alebo vyvencit psika do utulku. Ale nemam s kym :( Nechcel by sa niekto skamaratit? Mozno nemam takyto problem sama a toto je posledna moznost co mi napadla, ze kam sa obratit :/ Vratila by som sa tak 10 rokov dozadu, ked neboli mobily a bolo to vsetko inak. Urcite nam moderne techologie nieco priniesli, ale za aku cenu, co vsetko nam vzali...

Tomas12345

No tak skus zmenit skolu. Ono velmi zalezi na skole, lebo poväčšine na nejakom gympli su ti ziaci ovela viac vychovanejsi nez napriklad na takej obchodnej akademii.

Swift

@Olapsaurus to ti ako napadlo? :D Pošli teda linky na tie príspevky. Ale máš pravdu v tom, že sa nebránim spoznať niekoho nového, lebo rád spoznávam nových ľudí a či chalan alebo baba, na tom nezáleží.

Swift

Autorka hľadá niekoho, s kým by sa mohla kamarátiť, občas niekam vyraziť, ale potom sa ani neozve. Asi fejk téma. :)

jsbfff

píšeš že máš 18,... si dospelá, myslíš že všade s tebou niekto bude za ručičku chodiť...?
píšeš:
"ak velmi by som isla len tak niekam do mesta sa prejst, co ja viem pofotit sa, na korcule, na bajk, alebo vyvencit psika do utulku. Ale nemam s kym "

- čo ti bráni??? ved vytiahni bike, korčule a chod sama..
chod do utulku, zober psíka a vyvenči ho....
uč sa sebestačnosti,.. v živote ťa nik za ručičku vodiť nebude...
či ani do práce nebudeš schopna nastupiť lebo s tebou nepojde kamoška...?

ja som teraz bola na služobnej ceste v BA so psíkom a predstav si!!! išla som sama! sa prejsť a predstav si že som v meste vela ludí stretla, kedze bolo pekne počasie, sami! na biku, sami! na korčuliach....

tak teraz budešzavreta doma medzi 4 stenami, lebo nemáš s kym isť??? alebo lebo si lenivá...???
+ najdi si nejaku brigadu, v BA je vela moznosti, inde na SVK tolko nie je... privirobiš si, spoznaš novych ludí, nebudeš zadebnená doma, zahuľavená,

okej

Mne osobne sa vysoké ženy páčia ;)

A to, že nefajčíš, nepiješ, nenadávaš - to je mega, ja sa tiež snažím nerobiť nič z toho a cítim sa fajn. Neláka ma to ako vravíš.

Takže, buď sama sebou. Ako vidíš, vzbudila si tu záujem :)

Tenismaster

Ahoj. Nebud smutna, mas zivot pred sebou. Ja som mal podobny problem ale este mozno horsi :) a som tu, zijem. Spravaj sa tak ako to citis, bud svojska. Chodim do bratislavy casto a viem ze je to poriadna divocina. Ale najdes aj normalnych. Nesmies sa bat buduj svoju sebadoveru. Ja som napriklad veriaci a chcel som si najst podobnych ludi, ktori su aj naozaj taki. Tak som si ich sam vyhladal.... Kludne mi napis na email :)