Prečo mám smolu na mužov:?
smola na vzťah
Zabit sa kvoli motorke je asi tak mudre ako sa zabit kvoli fajceniu cigariet :DDD Vela stastia v tvojom jazdeni na masinke :D
*slecna1209.. Tutanchamon: a nevrav o motorkách ked si nikdy nejazdil :* lebo nemáš najmenšiu šajnu čo to je
Tutanchamon: Tak toto si vyprosím.Vôbec ma nepoznáš a takisto nevieš ani čo je to motorka poriadne:)) a inak my motorkári žijeme krátko a naplno takže žiadna staroba nebude :D :D ale zato ty určite prežiješ svoj nudný cely život a nenaplnený ;-)) Kto nikdy nejazdil,nikdy poriadne nežil :))
len prežíval a inak keď som ešte riešila vzťahy ja som bola tá ktorá si zbalila koho chcela :)) veľa štastia v nudnom živote :))
To je tvoj problem, ze cakas, ze si ta raz niekto najde. Ked nevies spravit prvy krok ty a cakas ako zaspata princezna, tak to potom tak aj vyzera. Na stare kolena ked budes sama potom neviem ci budes mat este silu vyliezt na ten tvoj stroj :D
TutanchamonxD- Uviedla som motorku ako príklad..môže si kľudne najsť inu zaľubu...a ano mne stači moj "Stroj" na dvoch koleach..určite naplnenejší život ako žiť cely život v snoch že raz si ma niekto najde..rozmýšľaj trošku...alebo radšej si treba asi podrezať žily však?nemam chlapa nemám nič že hej :-) ach tá uroven dnešných ľudí :))
Mozno ani to nie je o smole, ale o tom, ze mas nejake vysoke naroky :)
ty a ta tvoja motorka neustale :DDD Ked tebe staci stroj na dvoch kolesach, tak si myslis, ze to bude vyhovovat kazdej ? Kazdej radis, ze nech si zaobstara motorku a zabudne na chlapa :DD Nie kazda ma k tomu vztah ako ty motorkofilka :D
Skus byt viac aktivna a necakaj ze sa to same vyriesi. Alebo j*b nato ako napisala slecna1209. :)
benquis- tak trpezlivosť jej bude akurat tak na dve veci,,,a ty zakladateľka sa stým zmier a žiadneho princa neočakavaj..bud si zbaľ niekoho sama alebo j*b nato...najdi si koniček..motorku napriklad a garantujem ti že žiaden chlap ti chybať nebude