Mám priateľa, sme spolu vyše rok a pol. Viem, že ma má rád ale nikdy to nepovedal ani slovkom. A keď mu aj poviem niečo v zmysle, že mi na ňom záleží a mám ho rada, buď nepovie nič či zahovorí alebo sa vždy srandovne pýta prečo. Na slová chýbaš mi mi odpovedá že ukáž mi ako veľmi. Niekedy ma to tak zamrzí, lebo to myslím úprimne. Koľkokrát som chcela povedať ľúbim, nemám odvahu pri neistej reakcii od neho. Netuším čo si o tom myslieť...občas by mi príjemne padlo niečo pekné počuť ale nie vynútiť si to. Zmizli aj tie pekné oslovenia ako miláčik. Mali ste niečo podobné vo vzťahu?..
nepovie co citi
Je možné, že si myslí, že máš naviac, než na neho a prero neverí, že ho máš rada, aj keď to myslíš úprimne. Chcel by veriť, no jeho nulové sebavedomie mu to nedovolí.
A pripadá mi, že nerád prejavuje lásku slovami. Ja to tak mám tiež a som žena. Proste mi je to nepríjemné. Som k tomu aj hanblivá introvertka, takže aj preto.
Nie je tvoj priateľ introvert ? A mal v mladosti dosť lásky, priateľov ?
Nie na všetkých ženách, iba na žumpe ako si ty :D inak ja nepotrebujem byť cvičená opica
Tu mas skvely priklad nedomestikovaneho jedinca, ktory trpi komplexom a potrebuje si svoje ego honit na zenach.
Mrauka, intelektom si na strome v lese skôr ty
Niektori muzi su bujaci z lesa, ale existuju aj domestikovani.
Nie je to ziadna rarita, potom sa cuduju, ked im zena odide za tym, ktory jej to povie a da, co chce a potrebuje.