čo robím zle?

Príspevok v téme: čo robím zle?
kaja111

ahojte...potrebovala by som poradit kde robim chybu..mam uz za sebou viac vztahov..ale problem je v tom ze moje vztahy vzdy dopadnu casom tak ze sa vidíme tak 3 krat za dva mesiace..je to dost malo..ja problem s komunikáciou nemam vzdy poviem co mam na srdci co mi vadi a co ma trapi..nemam problem sa rozpravat o hoci com..a ja by som rada niekam chodila...ja sa chcem jednoducho posunut vo vztahu dalej len akosi to chcem len ja...viem ze nic nejde na silu ale na co sa to cele zbytocne taha?....mam teraz frajera a tiez je to nic moc..viem ze vela pracuje ale na mna akosi nema casu..ked som sa s nim rozpravala dopadlo to tak ze ma chce ale nijak mi to nedokazuje..a ked som sa ho pytala ako to vidi s nami..povedal ze nevie..podla mna to cele nema zmysel zas..som aj pekna..a nie som clovek ktory ta sprdne za vsetko to nie..len akosi ani on nechce o nas dvoch komunikovat..vzdy sa mi vyhyba ked sa rozpravame o nas..neviem preco to robi..raz mi len povedal potom ze ho nieco trapi..samozrejme ze mi nepovie co..ale ze to nie je nic so mnou. Co mam podla vas robit?

vcielkamaya

vieš dnes je taká doba že sa ludia nechcu viazať...
maju frajerky ale v pravom slova zmysle sa volaju milenky, rohožky..
a za to považuju aj teba... ty si namyšlaš že máš frajera,..
ale to ze ty sa stretneš s niekym 1x za 3 mesiace to moja zlatá frajer nie je...

nevieme či ty nemáš ine povinnosti, prácu, koničky vlastne... ?
radsej sa zameraj sama na seba, pracuj na sebe, rozvijaj sa, rob prácu ktora ta baví, koničky ktore ta bavia... a chlapov nerieš...
ked bude čas tak to príde... lebo ty si iba dalšia čiarka v ich diári, ktoru pretiahli a to je všetko... alebo radodajka..