Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vrátiť sa z kratšej cesty alebo dať šancu

Príspevok v téme: Vrátiť sa z kratšej cesty alebo dať šancu
iam

Chcela by som si prečítať názor nezaujatych ľudí na túto situáciu. Mám 26 rokov a začala som sa stretávať s mužom 29 rokov. Asi prvé 3-4 rande som si myslela, že by z toho niečo mohlo byť. Zdalo sa mi že je milý a hlavu nemá tiež len na okrasu, fyzicky sa mi páčil. Problém je ale nasledovný: nie sme v dennom kontakte, 98% prípadov ak sa neozvem ja on to neurobí. Keď sme spolu alebo si píšeme absolútne ma neoslovuje krstným menom, rozhovory sú v pohode ale on sa má nepýta vôbec na nič osobné - zaluby, rodina, čo mám rada... Ja som sa pritom pýtala na ako to má on a ani vtedy sa nezapojil vecami typu: ...aha tak ja mám rád toto... Nemá problem, keď sa nevidíme aj 2 tyzdne. Tieto všetky signaly mi vravia aby som to skončila a nemrhala našim časom.
Na druhej strane on je vždy iniciátorom stretnutia a vzal ma už aj medzi svojich kamarátov. Keď sme spolu tak mi vraví veci typu pôjdeme tam, pôjdeš so mnou na festival... Ešte mi chýba asi taká mužnosť že má chytí za ruku, obijme jednoducho je smelý a nečaká kým mu sama ruku nenatlacim do dlane - čo ani nerobím lebo nevidím nejaký extra záujem. Dať tomu šancu alebo nie?

Tutanchamon_xD

On ocividne o teba zaujem ako o partnerku nema alebo sa do toho tak rychlo nehrnie. Ked chces nieco viacej , tak sprav prvy krok ty a necakaj ako zaba na kameni kym ta pobozka nejaky princ.

ivobrick

Ešte mi chýba asi taká mužnosť že má chytí za ruku, obijme jednoducho je smelý a nečaká kým mu sama ruku nenatlacim do dlane - čo ani nerobím lebo nevidím nejaký extra záujem.

Sorry jako, ale tieto dve vety davaju aky zmysel? :D

Na stvrtom ci piatom stretnuti by ti mal chodit rukou po zadku alebo skusat lepsie miesta, a nie vahat ci ta chyti za ruku.

To bude nejaka impotent flegma alebo nejaky psychac.
Pises ze hlavu nema na okrasu, tak ju nemaj ani ty a spytaj sa v com je problem, mozno ta berie len ako kamaratku.

Nucky Thompson

to, ze on iniciuje stretnutia, to este nic nemusi znamenat. To, ze ti (takmer) nikdy nenapise, nezavola sam od seba a nechybas mu aj dva tyzdne svedci o tom, ze ta ma dost na haku a pocas dna mysli na uplne ine veci (mozno aj na ine zeny), nez na teba. Dokonca je mozne, ze ta ma len za taku "kamosku do poctu", ze ani neciti potrebu si zapamatat tvoje meno a tie prve "3-4 rande" ani neboli rande, len nemal s kym ist von. Sancu tomu davat mozes, tolko sanci, kolko len chces, ale ak jeden 29 rocny (uz) muz nema komplexy a nie je tremista (podla tvojho opisu nie je), tak da velmi najavo, ze sa mu zena paci. Ja ked som sa so svojou terajsou priatelkou pred rokmi zoznamoval, nemyslel som cele dni na nic ine, len nu. Dlho sme si pisali, volavali sme si a casto sme sa stretavali. A trva to dodnes, cely den myslim len na nu.

vbn

to že si bola s nejakým "Ďurom" na nezáväznom rande, neznamená že s ním musíš chodiť... alebo si na tom tak zle? že sa musíš hned na prvého kvačkať , len za to že je "milý.." a niečo má v hlave.." ... a blaaaa blaaa... ???

chlapec ťa má u riti... a podla mojich skusenosti, že mám otvorene oči, moje kamošky chodia na rande s týpkami z pokecu, zufalci ktori skusaju na kazdu.. a kazdej jednej vypisuju na pokeci....
par dni dozadu som kolegovi v práci ukazovala RP čo mi taký jeden zufalec napísal... štýlom: "kopírovať" a "prilepiť"
level: magor začiatočník,

..lebo skopíroval ešte aj čas v ktorý to poslal inej ... :-D