Co dodat k tomuto.
S kamosom sa poznam velmi kratko. Ale proste som pocitila,vsak viete ake to je ked sa zamilujete v 17.
Lenze on jednu babu poznal dlhsie ako mna a pred tyzdnom zacali chodit.
On vie,ze sa mi paci, ja jemu sa pacim... Ale proste... Nejako nic. Zac chodit s nou. Ona je velmi pojaseny typ dievcata co flirtuje s hocikym a jemu to ocividne nevadi.
Kamos mi normalne pise (viac nez svojej frajerke), pomaha mi. Ale nepovie,ze ma ma rad. Na jedni str. by som to dievca asi zabila a na 2.str. nechcem,aby spolu neboli ak to dievca ma rad,tak nech je s nou. Len ma to hrozne boli. Co robit?
Zamilovana do zadaneho kamarata
Láska a zamilovanosť sú dve odlišné veci.
Ty by si to dievca zabila na jednej strane ? Ten chalan moze byt rad, ze nechodi s tebou. Ocividne to nemas v hlave v poriadku. A ked sa ti tak paci, tak co si mu to nepovedala, ze by si chcela aj nieco viac ? Ale jasne, ze kazda baba caka, ze chalan spravi prvy krok, pretoze je pod uroven zien kebyze spravy ten prvy krok ona. Potom tu fnukate. Tvoja chyba.
Hlavne nanho nevyvijat natlak a ani sa nepokusat zbalit ho v case, ked ma inu. Ktoru si vybral, tu ma a ty uz s tym nic nespravis. On si ju asi vybral preto, lebo taketo pojasene flirtácky skor daju zaj.....bat ako slusnucke dievcatka, ktore chodia kazdu nedelu do kostolika pri mamickinej suknicke. Asi by rad chalanisko ziskal sexualne skusenosti, ked si zacal s hentakou... Potrebuje sa sklamat, potrebuje spoznat, co je nevera zo strany partnerky a co je skutocá láska. Za ten cas, kym je s nou, pokial bude mat zaujem si s tebou obcas popisat, zajst na kavu, ale tak, aby z jeho strany vysla iniciativa na to pisanie a na tu kavu.... Tak kludne s nim popis a na tu kavu chod, ale NEOTRCAJ SKATULU!!! Ked otrcis, tak sice razom vyuzije prilezitost na sex, ale v tej chvili klesnes v jeho ociach na poslednu stetku, ktora bali zadanych. A to nesmies dopustit. Leob muzi to tak beru, naozaj. Takze viac ako obcasne pisanie, pripadne kavicku (aj to len, ked to vyjde z jeho iniciativy, aby si sa nevnucovala) si nateraz nedovol. Ked budes mat stastie, jedneho dna sa ti pride vyplakat na plece, ze co bol za somara a co bol za chuja, ked si s hentakou zacal a ona ho podvadzala na kazdom rohu... Ked k tomu dojde, pekne si ho vypocuj, nahod chapavu a milucku tvaricku, aj ho pekne polutuj... a to ta posunie k vytuzenemu cielu: ze ho v case, ked je uz zase volny, nezadany, ziskas pre seba. Keby jej ale preslapy a neveru naivne a hlupo odpustal, a to opakovane, tak ver, ze v tom pripade unho sancu nemas a bude sa ti treba poobzerat po niekom inom.
Zažívam niečo podobné alebo skôr som zažíval len z opačnej strany, teda ako chlapec voči dievčaťu a aj keď to je ťažké je lepšie kvôli sebe kontakt ukončiť a dostať sa cez to, lebo ti to nedá nikdy pokoj... ľudia si musia prejsť aj zlým obdobím aby vedel, keď príde to dobré :)
Ja som to urobil a zrazu mi tá kamoška začala písať, potom mi vynadala, potom sa ospravedlnila, potom sa zas odmlčala ale ja som s tým už bol vyrovnaný a to isté radím tebe, síce je to neskutočne ťažké ale časom uznáš, že to bolo lepšie riešenie... hlavne sa skús venovať svojim hobby, kamošom, kamarátkam, skús si nájsť nových priateľov a hlavne myslí na čokoľvek iné... takto si len sama ubližuješ, ak on má rád niekoho iného je zbytočné čakať... ono to budú možno tvrdé slová ale keby on má rád teba viac ako kamarátku tak by si nezačal s niekým iným