Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Duchovia a dorozumievanie?

Príspevok v téme: Duchovia a dorozumievanie?
Analeti

Ahojte. Som zamilovana do jehdneho chalana. sme kamosi. Hrozne velmi.
Snival sa mi sen, ponahlala som sa za nim. Nejako som sa dostala na cintorin a ponahlala sa. Zastavila ma nejaka starsia zena v ciernom (moja mama tvrdi,ze to je jej mama urcite), tvar si ale nepamatam a povedala mi, aby som tomu dala cas,ze to dobre dopadne....
1.mohla to byt moja starka co zomrela a takto mi dala vediet? Zomrela pred 11 rokmi tusim tak nejak.
2.alebo je to len vyplod mojej fantazie,sna?
Vdaka

Omen

Prečo mám taký pocit, že tí skutoční démoni behajú po tomto fóre? Akosi ich tu je až moc alebo len menia svoje nicky?!

Beckyy

Prosím Vás ľudia, neverte poveram ani snarom. To všetko je okultne. Podľa Svätého Písma je známe ,že osoba v čiernom a zvyčajne jej tvár vidno nie je ,tak to je démon. A samozrejme, že je to klamstvo, to čo ti tá osoba povedala. Ak ešte v tom sne si mala z danej osoby strach je už viac než pravdepodobné ,že to je démon. Nedávaj zmysel tomuto snu. Ty máš slobodnú vôľu a môžeš sa rozhodovať za seba, hlavne pokoj a všetko odovzdaj Ježišovi a ničomu inému never. :) možno niektorí budete sa smiať nad tým čo píšem, ale píšem podľa Knihy života - biblia :) Kým máš Ježiša na svojej strane (opakujem nie snár, povery a rôzne okultne praktiky ako sú horoskopy atď, lebo to všetko je proti 1.prikazaniu!) ,tak bude všetko, čo tvojmu života najviac osoží! :)

Omen

Analeti, ak ti to mama potvrdila, potom to bola tvoja starká a odovzdala ti posolstvo: "aby som tomu dala cas,ze to dobre dopadne". To znamená, aby si sa teraz neponáhľala, s chlapcom udržiavala LEN kamarátstvo, žiaden sex! Ak budeš rozumná a držať sa jej rady, potom to prerastie do vzťahu. : )

Simkaaaa456

Ni nebola to tvoja babka realne (moj nazor). Bol to vyplod z tvojho podvedomia,z tvojej prirodzenej inteligencie. Ak napriklad meditujes a na chvilu na nic nemyslis tak sa dokazes spojit s energiou ktora k tebe prinasa odpovede na vsetko co potrebujes vediet.

A v snoch je to krasne vidiet pretoze sa tie odpovede takto pretvoria do "realneho zazitku". Cize tvoja vnutorna inteligencia v case ked si bola najviac napojena na energiu/zdroj zivota/Boha (cokolvek ako to volas) .... ti odpovedala.

Ty sama si si to vytvorila toho "cloveka" ... A odpovedal ti velmi spravne

ped

Tak sa s nimi dorozumievaš telepaticky, čiže cez myšlienky, keď si na nich nájdeš aspoň päť minút času, táto podmienka musí byť tiež splnená. A keď máš pocit, že ťa odpočúvajú, tak treba zobrať varešku a udierať ňou rytmicky, nechcem povedať, že práve v trojštvrťovom takte, aby si im to kazila. Alumíniová čiapka pred posúdením stavu na hlave je a MUST! Potom ťa posúdia aj bez slov, bez zbytočných papierovačiek a zbytočnej byrokracie. Potom ti dajú papiere, na počkanie. A teraz k veci, tie sny môžu niečo napovedať o budúcnosti, tzv. sny s víziami - nič horšie človeka ani nemôže postretnúť, pravdu povediac.

Apokryft

Spánok je zmenený stav vedomia.
V spánku sa stretávame z mnohými bytosťami či už z našeho ,alebo ineho sveta popr.dimenzie.Neviem presne povedat ci tvoj sen bol presne takýto lebo zase všetko netreba príliš spreduchovňovať ,ale mohol to byť aj odkaz ktorý vyvolalo tvoje podvedomie sprostredkovalo informáciu nadvedomia.Ľudovo povedane tvoje vnútorné ja je omnoho múdrejšie ako tvoje vonkajsie ja a chcelo ťa uspokojiť aby si sa zbytočne neobávala.Či to bolo tak alebo onak bolo to pre teba dôležitá info.