BOLEST HRDLA - rychla pomoc!

Príspevok v téme: BOLEST HRDLA - rychla pomoc!
bolavehrdloo

Dobrý deň prajem, od dnešného rána ma bolí hrdlo, síce ráno to bolo ešte v pohode, nie take intenzívne, ale počas dňa, ako som bola v škole ma začalo v hrdle trochu škrabať a cítila som hrdlo pri prehĺtlaní. Ako som išla zo školy tak ma bolelo viac a teraz ako som doma, tak som sa najedla a este sa to zhoršilo. K tomu pozorujem takú mierne zväčšenú únavu na sebe, ale to možno aj preto, lebo som ponocovala a vstávala o pol 6 ráno, no je to zvláštne kedže som si dala už 2 kávy za dnes. Hrdlo mám červené, ale nie nejak úplne, zrejme je asi zapálené, teraz som to pozerala. No a teraz by som bola rada, keby ste mi zodpovedali jednu moju otazku, či budem chorá, alebo je to len obyčajný zápal ktorý prejde (teplotu nemám). No a čo mi odporúčate za lieky, myslím strepsils, neoangin atd... ktorý je najlepší a vždy vám rýchlo zabral? Lebo určite do pondelka musím byť fit. Ďakujem za rady :) a ešte chcem dodať, že som si zatial dala iba Panthenol cukríky, neviem či mi to niečo pomohlo a ešte som kloktala solnú vodu (našla som na nete). Ešte raz, ďakujem :)

bolavehrdloo

Bože, teraz som si všimla, že kto mi to odpisuje za moje meno a to ja ťapa sprostá niekoho nik som použila komu som odpisovala v jednej téme. Tak sa ospravedlňujem, už mi aj na hlavu asi tlačí to hrdlo.... :-D

nicollette12

Ďakujem veľmi pekne za pomoc, no dosť sa mi to zhoršilo a dnes radšej pôjdem k lekárke, tak som zvedavá, čo to bude....

Bnb

Co mas je velmi tazke povedat, nevieme v co sa to moze vyvinut. Pi vela tepleho, salviovi caj- dezinfekcia, zazvor s citronom a medom- najlepsie na vselijake chripajzne v dutinach, plucach, krku. A este kup si pastilky ''Isla''. Ja som nedavno mala zapalene hrdlo az na priedusky mi to islo a toto mi uzasne zvlhcilo sliznicu v krku.

Elliebb

Odporúčam priesnitzov obklad.Studený obklad obmotať natesno,obaliť igelitom a nato suchý obklad.Zaberie na 100%